citroen-berlingo-van-hero-mobiel

Citroën Berlingo Van

De ideale partner voor alle professionals met smaak
Hoe wilt u de Citroën Berlingo Van rijden?
De Berlingo Van heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 15.160

Zakelijke lease

€ 325

Citroën Berlingo VAN en de Ë-Berlingo VAN: voorzieningen voor elk gebruik

Gelanceerd in 1996 en met meer dan 15 miljoen exemplaren geproduceerd, maakt de iconische Citroen Berlingo plaats voor een derde generatie genaamd: Citroën Berlingo VAN. De Berlingo VAN maakt een echte sprong op gebied van stijl, uitrusting en modulariteit. De ideale partner voor alle professionals. Het Berlingo-gamma wordt uitgebreid met de nieuwe Citroën ë-Berlingo VAN 100% ëlectric die vanaf het eerste kwartaal van 2021 kan worden besteld.

Proefrit maken in een Berlingo VAN?

Interesse in een Berlingo VAN?

Bekijk onze serviceabonnementen

Meer informatie

Citroën Berlingo VAN uitvoeringen

Een Citroën Berlingo VAN kopen bij Wensink

Als officiële Citroën dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Citroën Berlingo VAN, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Citroën Berlingo VAN… dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Citroën Berlingo van

CITROËN BERLINGO VAN FINANCIEREN

Rijden in een gloednieuwe Citroën Berlingo VAN, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

ZAKELIJK

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Citroën Berlingo VAN. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

CITROËN BERLINGO VAN LEASEN

Voor al uw medewerkers een Citroën Berlingo VAN leasen? Of privé rijden in een prachtige Citroën tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

CITROËN Berlingo VAN ZAKELIJK LEASEN

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Citroën BERLINGO VAN onderhouden

Citroën maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de bedrijfswagens en de Citroën Berlingo VAN. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Citroën in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Citroën dealer onderhouden wij elke Citroën Berlingo VAN zoals het moet, volgens de voorschriften van Citroën. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Citroën technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Citroën serviceabonnementen. 

Citroën serviceabonnementen
onderhoudsabonnement
citroen-berlingo-van-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Citroën 

Wanneer u een kleinere variant van deze multitasker zoekt bent u bij de Citroën Berlingo aan het goede adres, hij is compact, wendbaar maar toch praktisch. Wanneer u milieubewust wilt rijden is er daar ook de 100% elektrische ë-Berlingo voor. Wanneer u opzoek bent naar een bus die u kan aanpassen naar uw eigen wensen en voorkeuren bent u bij de Citroën Jumpy natuurlijk aan het juiste adres, hij kan op elke mogelijke wijzen worden gepersonaliseerd en is zelfs als 100% elektrische uitvoering in 3 maten leverbaar. Maar wanneer u opzoek bent naar een groot vervoerder dan komt u uit bij de Citroën Jumper, de grootste in de range van Citroën bedrijfswagens. De Jumper beschikt over een maximaal laadvolume van 17 m3. En ook dit model is beschikbaar als 100% elektrische variant, de Citroën ë-Jumper. Ook voor personenvervoer bent u bij de Citroën Jumpy en Citroën Berlingo aan het juiste adres. En wanneer u van sportief en luxe houdt, kiest u voor de Citroën C-Series, de meest luxueuze versie van elke bus. Ook voor personenvervoer bent u bij de Citroen Jumpy en Citroën Berlingo aan het juiste adres. En wanneer u van sportief en luxe houdt, kiest u voor de Citroën C-Series, de meest luxueuze versie van elke bedrijfswagen.