citroen-berlingo-hero-mobiel

Citroën Berlingo

In stijl rijden en nu ook elektrisch
Hoe wilt u de Citroën Berlingo rijden?
De Berlingo heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 38.715

Citroën Berlingo: de iconische MPV

Als trendsetter in het MPV-segment heft de Citroën Berlingo alle sterke punten van zijn voorgangers . Deze sterke punten zijn nu nog moderner. Citroën Berlingo is een innovatieve en gedurfde MPV die toonaangevend is op het gebied van design, flexibiliteit en gebruiksgemak. Het Berlingo-gamma wordt uitgebreid met de nieuwe Citroën ë-Berlingo 100% ëlectric.

Proefrit maken in een Berlingo?

Interesse in een Berlingo?

Bekijk onze serviceabonnementen

Citroën Berlingo uitvoeringen

CITROËN ë-BERLINGO: zoals u gewend bent maar dan 100% elektrisch

De Citroën ë-Berlingo profiteert van het beste van de elektrische technologie van de Stellantis-groep. Afhankelijk van de rijomstandigheden staat het lithium-ion accupakket van 50 kWh van de ë-Berlingo garant voor een actieradius van tot wel 280 km*. Gedurende 8 jaar of 160.000 km wordt een minimale laadcapaciteit van 70% van het accupakket gegarandeerd. Na 1 jaar of 20.000 km wordt een controlebeurt uitgevoerd en krijgt u een certificaat van de capaciteit van het accupakket. Vervolgens krijgt u na elke onderhoudsbeurt, dus om de 2 jaar of 40.000 km, een nieuw certificaat. Om de actieradius van de auto te vergroten wint de aandrijflijn energie terug bij het remmen of snelheid minderen. Met de toets B op de middenconsole kan het terugwinnen van energie worden versterkt.

Een Citroën Berlingo kopen bij Wensink

Als officiële Citroën dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Citroën Berlingo, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Citroën Berlingo … dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Citroën Berlingo

CITROËN BERLINGO FINANCIEREN

Rijden in een gloednieuwe Citroën Berlingo, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

PARTICULIER

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

ZAKELIJK

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Citroën Berlingo. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

CITROËN BERLINGO LEASEN

Voor al uw medewerkers een Citroën Berlingo leasen? Of privé rijden in een prachtige Citroën tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

CITROËN BERLINGO ZAKELIJK LEASEN

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

CITROËN BERLINGO PRIVATE LEASE

Een spiksplinternieuwe Citroën Berlingo leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Citroën Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Citroën Berlingo onderhouden

Citroën maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Citroën Berlingo. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Citroën in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Citroën dealer onderhouden wij elke Citroën Berlingo zoals het moet, volgens de voorschriften van Citroën. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Citroën technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Citroën serviceabonnementen.

onderhoudsabonnement
citroen-berlingo-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Citroën 

Wanneer u opzoek bent naar een bus om mensen te vervoeren bent u bij de Citroën Berlingo aan het juiste adres. Wanneer u milieubewust wilt rijden is er daar ook de 100% elektrische ë-Berlingo voor. Mocht u meer mensen willen vervoeren heeft Citroën daar de Citroën Jumpy SpaceTourer Business Lounge voor, wilt u dit ook nog extra verantwoord doen dan hebben we daar nog de 100% elektrische Citroën ë-SpaceTourer Business Lounge voor. Wanneer u opzoek bent naar een bus die u kan aanpassen naar uw eigen wensen en voorkeuren bent u bij de Citroën Jumpy natuurlijk aan het juiste adres, hij kan op elke mogelijke wijzen worden gepersonaliseerd en is zelfs als 100% elektrische uitvoering in 3 maten leverbaar. Wanneer u een kleinere variant van deze multitasker zoekt bent u bij de Citroën Berlingo aan het goede adres, hij is compact, wendbaar maar toch praktisch. Maar wanneer u opzoek bent naar een groot vervoerder dan komt u uit bij de Citroën Jumper, de grootste in de range van Citroën bedrijfswagens. De Jumper beschikt over een maximaal laadvolume van 17 m3. En ook dit model is beschikbaar als 100% elektrische variant, de Citroën ë-Jumper.