wensink-online-auto-taxatie-hero-mobiel

Stay Cool this Summer

Zoek de ver-cool-ing op bij Wensink en ontdek wat uw auto waard is.

Stay Cool This Summer: rijd weg in de auto van uw dromen!

De zomer en de zomervakantie zijn begonnen. Tijd om te ontspannen én om er weer op uit te gaan. Tevens de tijd om ver-cool-ing te brengen en u te oriënteren op een nieuwe auto. Een auto met klasse en één waarmee u aangenaam de zomer doorgaat… Stay cool this summer bij Wensink, vind de auto van uw dromen en rij direct weg!

Ontdek onze voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

6 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Waarom uw auto laten taxeren bij Wensink? 

Het inruilen van een auto kan altijd een spannend proces zijn, zeker als u nog niet helemaal zeker weet wat de huidige waarde is van uw auto. Bij Wensink begrijpen wij dat u zich wellicht eerst wil oriënteren op wat de waarde is van uw auto om daarna een passende auto te kiezen die binnen uw budget past. 

Om een mogelijke drempel bij u weg te nemen kan u bij Wensink eenvoudig online de indicatieve taxatiewaarde laten bepalen van uw auto. Wilt u de échte definitieve waarde weten? Dan bent u van harte welkom bij één van onze vestigingen waar uw auto persoonlijk wordt getaxeerd door een gespecialiseerde verkoper of inkoper.

beste-waarde-voor-uw-citroen

De beste
waarde

voor uw huidige auto

Uw taxatiewaarde
aanvragen

Voer het kenteken van uw auto en de huidige kilometerstand in. We nemen binnen één werkdag contact met u op.

Nog maar 1 stap hierna!

Breng verkoeling aan uw auto

Ga aangenaam de zomer door met Wensink. U staat er wellicht nog niet bij stil maar jaarlijks neemt de koelcapaciteit van uw airco af. Zeker wanneer u vieze luchtjes ruikt uit de airco of de airco koelt niet meer voldoende dan hij daarvoor deed, is het tijd om de aircofilter en -vloeistof te laten controleren en indien nodig te vervangen. 

Wensink serviceabonnement

Wilt u niet voor verrassingen komen te zijn wanneer uw auto toe is aan onderhoud. Tot en met 31 augustus profiteert u bij de aanschaf van een auto ook nog eens van 2 jaar gratis onderhoud bij een 4-jarig serviceabonnement.

Ver-cool-ing genoeg tijdens de Stay Cool this Summer bij Wensink.

* Deze actieperiode is geldig tot en met 30 augustus 2022 en is niet geldig i.c.m. andere lopende acties. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.