Wensink-en-fleetcraft-bundelen-krachten-hero-mobiel

Wensink Lease & Services en Fleetcraft bundelen krachten

Wensink Lease & Services en Fleetcraft bundelen krachten

Vanaf vandaag bekrachtigen Wensink Lease & Services en Fleetcraft de verregaande samenwerking met het ondertekenen van een strategische samenwerkingsovereenkomst. Beide specialisten in wagenparkbeheer gaan per direct de krachten bundelen. Hiermee versterken Wensink Lease & Services en Fleetcraft elkaar op het gebied van fleet management, beheer en consultancy.

Strategische samenwerking

Er worden hoge eisen gesteld aan mobiliteit van bedrijven. Hiervoor zijn specialisten nodig die niet alleen operationeel technisch wagenparkbeheer verzorgen, maar ook kunnen adviseren over voertuigconfiguraties, financiën en inzet. Zowel Wensink Lease & Services als Fleetcraft beschikken over deze specialistische kennis. Door het aangaan van een strategische samenwerking zullen beide bedrijven nog slagvaardiger zijn voor de toekomst.

Laurens Stigter, CEO Wensink Automotive: “Onze klanten hebben steeds meer behoefte aan ontzorging op het gebied van wagenparkbeheer in brede zin. Met Fleetcraft hebben wij een perfecte partner gevonden om zowel onze personen- als bedrijfswagenklanten volledig te ontzorgen. De jarenlange ervaring van Fleetcraft in het merkonafhankelijk beheren van complexe vloten voor vrachtwagens, bestelwagens en personenauto’s is een welkome aanvulling op onze dienstverlening.”

Jan Willem Gosseling, directeur Fleetcraft: “Door deze strategische samenwerking zijn we beter toegerust voor de toekomst en kunnen we meer specialistische diensten en producten aanbieden. Onze kennis en expertise op het gebied van fleet management en logistiek zal ook worden ingezet om de klanten van Wensink volledig te ontzorgen. Hiermee versterken beide bedrijven hun positie in de markt en borgen we als Fleetcraft de continuïteit als onafhankelijke fleet management specialist naar de toekomst.”

Wensink-en-fleetcraft-bundelen-krachten-media-1

Fleetcraft

In 2012 werd Fleetcraft opgericht met als doel bedrijven te ondersteunen bij de professionalisering van wagenparkbeheer en logistiek. Daarbij neemt het, indien gewenst, de volledige zorg over het wagenpark uit handen. Fleetcraft ontzorgt klanten met professioneel advies over onder meer de juiste voertuigspecificatie, keuze in de financiering, operationeel technisch wagenparkbeheer en kostenanalyse. Daarnaast worden er oplossingen zoals wagenparkbeheersoftware, trainingen & opleidingen en interim management geboden. Dit biedt klanten niet alleen de kans om zich te focussen op de eigen core business, maar draagt tevens bij aan meer efficiëntie en kostenbesparing.  

Fleetcraft werk als merkonafhankelijk fleet management specialist voor zowel personen- als bedrijfswagens.

Wensink Automotive

Wensink Automotive zorgt er al ruim 30 jaar voor dat haar klanten zorgeloos onderweg zijn. Dit doet Wensink met ruim 1.300 medewerkers vanuit ongeveer 40 vestigingen in Noord- en Oost-Nederland. Met meerdere merken worden zowel nieuwe als gebruikte voertuigen aangeboden. Wensink biedt naast verkoop en service een breed scala diensten aan. Denk hierbij aan bedrijfswageninrichting, financiering en/of verzekeringen. Daarnaast heeft Wensink een merkonafhankelijk eigen leaselabel, meerdere schadeherstelbedrijven en een truck- en trailerbedrijf.