lease-berijder-vervangend-vervoer-hero-mobiel

Vervangend vervoer

Te allen tijde zorgeloos onderweg

Contact met uw wagenparkbeheerder

Wilt u gebruikmaken van vervangend vervoer, neem dan eerst contact op met uw wagenparkbeheerder. De afspraken over vervangend vervoer verschillen namelijk per leaseovereenkomst. 

Gehele ontzorging

Altijd advies op maat

Wagenparkbeheer onderbrengen

Samen werken aan continuïteit

Vervangend vervoer bij onderhoud of schade

Als u denkt aan schadeherstel rijst de vraag “krijg ik vervangend vervoer?” vaak al snel naar boven. Dat is logisch, want u wilt natuurlijk niet zonder auto komen te zitten. Gelukkig kunnen wij u met een kort en duidelijk antwoord geruststellen: ja, u kunt altijd vervangend vervoer krijgen wanneer u een reparatie laat uitvoeren bij Wensink Automotive. Het is echter niet altijd gedekt door uw verzekering, waardoor er kosten kunnen ontstaan.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten van vervangend vervoer bij onderhoud of schade?

Als u voertuig gerepareerd moet worden om wat voor reden dan ook, kunt u altijd vervangend vervoer krijgen wanneer u een reparatie laat uitvoeren bij Wensink Automotive. Het is echter niet altijd gedekt door uw verzekering, waardoor er kosten kunnen ontstaan.

Wat voor soorten vervangend vervoer zijn er bij Wensink?

Veelal zit dit vervangende vervoer inbegrepen in uw verzekerings- of leasecontract. In een dergelijk contract is benoemd wat voor type vervangende auto voor u beschikbaar is. Mocht u in een andere klasse voertuig willen rijden, dan kunt u vragen naar de mogelijkheden. U kunt tegen een geringe bijbetaling een grotere auto rijden. Dit bekent dat wij u te allen tijde passend vervoer aan kunnen bieden in de klasse die u wenst of gewend bent.

Wat moet ik doen als ik niet verzekerd ben voor vervangend vervoer?

Wij kunnen u altijd van een passende oplossing voorzien. U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen, voor de mogelijkheden.

Wensink Lease is aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA)