lease-berijder-bekeuringen-hero-mobiel

Bekeuringen

Het kan altijd gebeuren maar het blijft vervelend

Bekeuring leaseauto

Het oranje licht springt net op rood, u trapt het gas iets te hard in of parkeert uw auto heel even op een plek waar het eigenlijk niet mag. Voor u het weet is de bekeuring binnen. Een bekeuring is altijd vervelend, maar als u in een leaseauto rijdt kan het nog wat lastiger zijn om deze te regelen. Gelukkig zorgt Wensink Lease & Services ervoor dat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Zodra we de bekeuring ontvangen, voldoen we de betaling direct. Zo loopt u geen risico dat de boete te laat wordt betaald en krijgt u geen vervelende brieven of telefoontjes.

Na betaling belasten we de bekeuring door aan uw wagenparkbeheerder, die deze verwerkt volgens de regels die binnen uw organisatie gelden. Zo kunt u zich focussen op het werk en hoeft u zich geen zorgen te maken over de afhandeling van de bekeuring.

Houd er wel rekening mee dat u, als bestuurder van de leaseauto, altijd verantwoordelijk blijft voor het betalen van bekeuringen. Wensink Lease & Services verzorgt alleen de betaling en afhandeling hiervan. Zorg daarom altijd dat u zich houdt aan de verkeersregels en parkeerregels, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Bezwaar maken

Als u het niet eens bent met een bekeuring die u heeft ontvangen, kunt u bezwaar maken. Hiervoor heeft u een machtiging nodig, die u bij ons kunt aanvragen. Zo kunt u laten weten dat u het niet eens bent met de vermeende overtreding en kunt u uw standpunt toelichten.

Om een machtiging aan te vragen, kunt u contact opnemen met Wensink Lease & Services. Bel ons op 038-7000 850 of stuur een e-mail naar info@wensinklease.nl en wij zullen uw aanvraag gelijk in behandeling nemen. Zo kunt u zo snel mogelijk bezwaar maken tegen de bekeuring en kunt u laten zien dat u het niet eens bent met de beslissing.

Wensink Lease is aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA)