lease-services-fietslease-hero-mobiel

Fietslease

Zorgeloos onderweg, ook op de E-bike

Fietslease via Wensink Lease

Vanaf heden is het mogelijk om naast de gebruikelijke leaseauto ook een leasefiets via Wensink Lease te betrekken. Hiermee kunt u tegen een aantrekkelijk tarief een fiets verstrekken aan al uw werknemers waarbij u het voordeel, wat de belastingdienst biedt, gebruikt. Dit is zowel voor medewerkers die nu géén reiskosten ontvangen als voor mensen met wel een kilometervergoeding of auto van de zaak.

Interesse in fietslease?

Bekijk het aanbod

Vind een dealer bij u in de buurt

Bekijk de dealers

Uw bedrijf aanmelden?

Meld u aan

Aanbod leasefietsen

Via een gebruikersvriendelijke tool wordt uw medewerker uitgenodigd om een keuze te maken uit o.a. stads-, afstand-, gezinsfietsen maar ook speed pedelecs (45 km/u) voor de grote afstanden. In uw leaseprijs gebaseerd op 36 maanden zijn standaard verzekering, onderhoud (inclusief accugarantie) en pechhulp inbegrepen.

Bekijk het aanbod
lease-services-fietslease-slider-1
lease-services-fietslease-slider-2

Voordelen voor u als werkgever

 • U kunt voor al uw medewerkers een regeling aanbieden
 • Minder ziekteverzuim door méér bewegen
 • Duurzame bijdrage door minder autogebruik
 • Verlaging parkeerdruk
 • Weinig administratieve druk door maandfacturen en eenmalig inregelen
 • U hoeft zelf niet extra bij te dragen in het leasebedrag, dit mag uiteraard wel

U ontvangt zowel de auto als de fiets op één factuur om de factuurstroom zo beperkt mogelijk te houden. Daarnaast kunnen wij beide vervoersoplossingen in één wagenparkoverzicht tonen zodat u exact zaken in beeld hebt zoals einddatums, looptijden, leaseprijzen, aantal schades etc.

Meld uw bedrijf aan
Vind een dealer in de buurt

Bereken hier uw maandbedrag

Deze calculator is gebaseerd op de laatst gepubliceerde belastinginformatie van het Ministerie van Financiën. Als basis wordt het inkomstenbelastingjaar 2022 gebruikt, Hellorider staat niet in voor toekomstige wijzigingen in het belastingstelsel. Deze berekening is daardoor indicatief en kan in enkele gevallen afwijken van het uiteindelijke te betalen bedrag.

Hoe werkt fietslease als werkgever?

 1. Uw meldt u aan als organisatie voor fietslease bij Wensink Lease & Services in samenwerking met Hellorider
 2. Als organisatie bepaald u uw eigen voorwaarden samen voor uw medewerkers
 3. Bij het delen van de fietslease regeling krijgen de in aanmerking komende werknemers een unieke persoonlijke code waarmee een fiets uitgezocht kan worden.
 4. Bij een aanvraag van één van uw medewerkers krijgt u een beoordeling binnen in uw portaal waarmee u het verzoek kan goedkeuren of afkeuren.

Hoe werkt fietslease als werknemer?

 1. Wanneer de organisatie een waar u voor werkt een overeenkomst afsluit voor fietslease via Wensink Lease & Services ontvangt u in een welkomsmail een persoonlijke code.
 2. Door middel van de te ontvangen persoonlijke code kan in het online online aanbod of bij één van de dealers een (elektrische) fiets naar wens uitgezocht en samengesteld worden.
 3. Na het samenstellen dient de werkgever een akkoord te geven op de door uw geselecteerde en samengestelde lease fiets.
 4. Bij akkoord van de werkgever kan de nieuwe fiets opgehaald worden bij de daarvoor afgesproken dealer.

Meer weten over Fietslease via Wensink?

Informeer bij uw accountmanager of neem contact met ons op.

*Bekijk hier de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op fietslease via Wensink Lease & Services.