wensink-en-pec-zwolle-blijven-verbonde-hero-mobiel

Wensink en PEC Zwolle blijven verbonden

Wensink en PEC Zwolle blijven verbonden

Ook de komende jaren blijft Wensink mobiliteitspartner van PEC Zwolle. De overeenkomst die na dit seizoen zou aflopen is opgewaardeerd voor maar liefst vier seizoenen. Daarmee is Wensink de volgende strategische partner die zich voor langere tijd aan PEC Zwolle verbindt.

Jorus Vos, CEO van Wensink Automotive, reageert op de contractverlenging: ,,Als organisatie zijn wij regionaal sterk verankerd. Het partnership en de strategische samenwerking met PEC Zwolle passen hier dan ook uitstekend bij.” Wensink is de brede mobiliteitsaanbieder in Noordoost Nederland. Van nieuwe Mercedes-Benz, Kia, Ford en smart en alle merken occasion auto’s tot aan bedrijfswagens, vrachtwagens en bussen. Daarnaast bieden wij met Wensink Lease & Services, naast (private en zakelijk) leasing óók de financiering en verzekeringen op het vlak van mobiliteit aan voor al onze klanten. En natuurlijk hebben wij ook een prachtig aanbod aan elektrische auto’s, waar ook PEC Zwolle in onze samenwerking gebruik van gaat maken. Kortom: een mooi één-tweetje tussen 2 regionaal betrokken partijen met een jarenlange en succesvolle historie” 

Xander Czaikowski, algemeen directeur PEC Zwolle, vult aan: ,,Net als bij Wensink staat ook bij PEC Zwolle het thema duurzaamheid hoog in het vaandel. We willen de komende jaren als club ook verduurzamen en het rijden in elektrische auto’s is beter en duurzamer voor het milieu. Komend seizoen zullen onze spelers en staf dan ook in diverse elektrische modellen van Kia, Ford en Mercedes via Wensink Lease gaan rijden. Tot slot wil ik Jorus en Wensink bedanken voor het vertrouwen en voor hun steun de komende jaren bij het realiseren van onze ambitieuze doelstellingen.”

wensink-en-pec-zwolle-blijven-verbonde-hero-mobiel