citroen-c4-grand-spacetourer-hero-mobiel

Citroën C4 Spacetourer

C4 Picasso wordt de C4 Spacetourer. Nieuwe naam net zo excellent

Citroën C4 Spacetourer, een chique uitstraling

De Citroën C4 SpaceTourer onderscheidt zich direct door zijn dynamische en moderne design. Hij heeft een unieke carrosserievorm met dynamische en vloeiende lijnen, een gedurfd uiterlijk en een chique uitstraling. Het geslaagde uiterlijk wordt verder verfraaid door de glanzend zwarte chevrons met een verchroomde rand op de achterklep, de dynamische en krachtige voorzijde, het optioneel zwart uitgevoerde dak en de dakbogen in de kleur Silver. De Citroën C4 SpaceTourer biedt een ruime keuze aan carrosseriekleuren (Polar White, Onyx Black, Steel Grey, Platinum Grey, Ruby Red, Soft Sand en Alchemy Blue). 

Citroën heeft per februari 2022 de orderintake gesloten voor de C4 SpaceTourer vanwege het uit permanent uit productie halen van dit model. Hierdoor is de C4 SpaceTourer niet meer nieuw te bestellen.

Proefrit maken in een C4 SpaceTourer?

Interesse in een C4 SpaceTourer?

Bekijk onze serviceabonnementen

Een Citroën C4 SpaceTourer kopen bij Wensink

Als officiële Citroën dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Citroën C4 SpaceTourer, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Citroën C4 SpaceTourer…dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Citroën C4 SpaceTourer

CITROËN C4 SPACETOURER FINANCIEREN

Rijden in een gloednieuwe Citroën C4 SpaceTourer, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

PARTICULIER

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

ZAKELIJK

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Citroën C4 SpaceTourer. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

CITROËN C4 SPACETOURER LEASEN

Voor al uw medewerkers een Citroën C4 SpaceTourer leasen? Of privé rijden in een prachtige Citroën tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

CITROËN C4 SPACETOURER ZAKELIJK LEASEN

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

CITROËN C4 SPACETOURER PRIVATE LEASE

Een spiksplinternieuwe Citroën C4 SpaceTourer leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Citroën Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Citroën C4 Spacetourer onderhouden

Citroën maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Citroën C4 SpaceTourer. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Citroën in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Citroën dealer onderhouden wij elke Citroën C4 SpaceTourer zoals het moet, volgens de voorschriften van Citroën. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Citroën technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Citroën serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement

Overige modellen van Citroën 

Wanneer u de hele achterbank en kofferbak nodig heeft en opzoek bent naar veel laadruimte hebben we daar de Citroën C4 SpaceTourer en Grand C4 SpaceTourer. Wanneer u groot wilt rijden maar dan in een coupé is er de Citroën C5 X. Of kies voor zijn broertje, de Citroën C5 Aircross SUV, het is hét topmodel van Citroën. Voor dezelfde kwaliteit en prestaties die u gewend bent maar dan met meer ruimte bent u bij de Citroen C4 of Ë-C4; aan het juiste adres. De perfecte balans tussen groot en klein is natuurlijk de Citroën C3, maar wanneer u een kleine wendbare auto wilt heeft Citroën daar de Citroën C1 voor. Bent u opzoek bent naar een voertuig voor in de binnensteden, 100% elektrisch en met een snelheid van 45 km/h, dan kan komt u uiteraard uit bij de Citroën Ami. Even wendbaar, stuk compacter en klaar voor stedelijk avontuur. Maar bent u opzoek naar een iets groter broertje van de C3 die heeft ook nog een model als SUV, de Citroën C3 Aircross SUV. Deze auto is ideaal voor een klein gezin met smaak. Ook is er nog een groter segment van Citroën voor de groot vervoerder; de Citroën SpaceTourer.