kennisbank-vormen-elektrisch-rijden-hero-mobiel

Elektrisch rijden

Stap in de wereld van elektrisch rijden met de Mercedes-Benz Personenwagens

Elektrisch rijden in een Mercedes-Benz

Wensink Mercedes-Benz heeft een breed aanbod elektrische modellen. Of het nu gaat om elektrische personenwagens of elektrische bedrijfswagens. Tevens biedt Wensink verschillende laadoplossingen voor uw elektrische Mercedes-Benz. Stapt u in de wereld van Elektrisch rijden? Wensink denkt met u mee. Wel zo Aangenaam!

Mercedes-Benz zet de schakelaar om. Met het nieuwe product- en technologiemerk EQ ervaart u elektrisch rijden als nooit tevoren. U rijdt comfortabel, veilig en betrouwbaar, zoals u van Mercedes-Benz mag verwachten. EQ staat voor intelligente elektromobiliteit. Hiermee geniet u van een prachtig design, de nieuwste technologie en ervaart u ultiem rijplezier. 

Bekijk de vooraad

Elektrische Mercedes-Benz personenwagens

Bekijk de voorraad

Laadpalen en oplossingen, thuis of op uw werk

Wensink vindt het belangrijk dat u zorgeloos onderweg bent. Dit proberen wij op verschillende manieren, zo hebben wij verschillende serviceabonnementen waar u als klant uit kan kiezen. Ook als u elektrisch rijd bied Wensink verschillende laadoplossingen aan voor u. Als u bij Wensink een laadoplossing aanschaft, zorgen wij ervoor met onze installateur dat uw wens vervult kan worden. Wensink heeft verschillende manieren van montages, zo kunt u ervoor kiezen om uw laadpaal aan de muur te laten monteren of een losse paal op uw terrein te laten monteren. Ook heeft u de keuze of u gebruik wilt maken van een Wensink Laadpas. 

Wensink heeft voor u de volgende elektrische laadpalen voor thuis of op uw werk beschikbaar. 

Laadoplossingen

Wensink zorgt er graag voor dat u aangenaam onderweg bent. Juist ook als het gaat om elektrische mobiliteit. Uiteraard kunt u rekenen op de beste service. We zijn graag uw partner in mobiliteit, dankzij vele jaren automotive-ervaring zijn we daar ook uitstekend toe in staat. Wensink helpt u graag met een laadoplossing op maat, ook als u uw voertuig niet bij Wensink heeft aangeschaft. Wel zo aangenaam!

Veelgestelde vragen

Waarom elektrisch rijden?

Elektrisch rijden is de toekomst. Daarnaast stoot u geen CO2 meer uit en andere vervuilende stoffen en hoeft u niet meer te tanken.

Over welke elektrische modellen beschikt Wensink Mercedes-Benz?

U kunt de voorraad bekijken op de Wensink Mercedes-Benz website.

Zijn er ook elektrische bedrijfswagens beschikbaar bij Wensink Mercedes-Benz?

Jazeker, u kunt de voorraad bekijken op de website.

1 Snellaadvermogen beperkt door het voertuig. Laadtijden zijn op basis van een CCS (150 kW DC) laadpunt.
2 Snellaadvermogen beperkt door het voertuig. Laadtijden zijn op basis van een CCS (175 kW DC) laadpunt.
3 Snellaadvermogen beperkt door het voertuig. Laadtijden zijn op basis van een CCS (80 kW DC) laadpunt.
4 Snellaadvermogen beperkt door het voertuig. Laadtijden zijn op basis van een CCS (350 kW DC) laadpunt.