eqt-hero-mobiel

Mercedes EQT

De nieuwe Mercedes-Benz EQT, de elektrische personenwagen
Hoe wilt u de Mercedes-Benz EQT rijden?
De EQT heeft een bijtelling van 16%

Kopen vanaf

€ 47.753

Mercedes-Benz EQT: Klaar om elektrisch te gaan

De nieuwe Mercedes-Benz EQT. Dit model is in 2 verschillende varianten te verkrijgen. Mercedes-Benz brengt namelijk een personenvervoer versie uit, maar naast de personenvervoer versie komt er ook nog een andere variant. Deze variant gaat de EQT Marco Polo genoemd worden. Dit is een normale EQT, alleen wordt de Marco Polo variant uitgebracht met extra's die kampeeravonturen ideaal maken. Verder zijn er uiteraard genoeg technische gegevens. Zo komt de EQT met een 122pk en 245 Nm sterke elektromotor die de voorwielen aandrijft en haalt hij de stroom uit een 45 kWh-accupakket. Bijladen is mogelijk met een 22-kW boordlader. Dit zorgt ervoor dat de accu in 2,5 uur volledig geladen kan worden. Is dit niet snel genoeg? Dan kan de EQT ook nog aan een DC-lader om met maximaal 80 kW bij te laden. 10 tot 80 procent opladen is dan mogelijk in 38 minuten. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat de EQT een bereik heeft van 282 km. Ook mag de EQT geremd tot 1500 kilo en ongeremd tot 750 kilo trekken. 

Proefrit maken in een EQT?

Interesse in een EQT?

Bekijk onze serviceabonnementen

Mercedes-Benz EQT uitvoeringen

Een Mercedes-Benz EQT kopen bij Wensink

Als officiële Mercedes-Benz dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het allerbeste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. Zo bieden wij u de meest aangename ervaring. Ook bieden wij serviceabonnementen aan voor uw nieuwe EQT, zo komt u niet voor  U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw EQT, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Mercedes-Benz EQT…dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Elektrische totaaloplossing, voor thuis of onderweg.

Wensink zorgt ervoor dat u aangenaam onderweg bent! Ook als het gaat om elektrische mobiliteit. We zijn graag uw partner in mobiliteit en doordat wij vele jaren ervaring hebben in deze branche zijn we daar ook uitstekend toe in staat. Wensink helpt u graag met een laadoplossing op maat en u kunt rekenen op de beste service, ook als u uw voertuig niet bij Wensink heeft aangeschaft. Wel zo aangenaam!

Wensink heeft voor u de beschikking over de volgende laadstations:

 

Mercedes-Benz EQT Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz EQT, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz EQT. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz EQT Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz EQT leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz EQT Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz EQT Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz EQT leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Mercedes-Benz EQT onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz EQT. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz EQT zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement

Overige modellen van Mercedes-Benz

Wanneer u opzoek bent naar een luxe elektrsiche Mercedes-Benz van is de EQT uitermate geschikt voor u. Bent u op zoek naar een andere auto met bijvoorbeeld een hoge instap dan is de B-Klasse wellicht iets voor u. Bent u meer opzoek naar een limousine of een estate dan kan de C-Klasse limousine of de E-Klasse Estate wat voor u zijn. Toch liever een ander model met hoge instap gewenst? Dan bent u bij de GLB of de GLC aan het juiste adres. Wilt u de EQT maar dan als diesel of benzine uitvoering? Die is helaas niet in Nederland beschikbaar. wel is er een Mercedes-Benz Vito beschikbar