wensink-onderhoud-hero-mobiel

Dealeronderhoud bij Wensink Mercedes-Benz

Onderhoud zoals het hoort

Waarom dealeronderhoud?

U wilt graag zeker zijn dat uw Mercedes-Benz in bekwame handen is wanneer u hem aflevert voor onderhoud of reparaties. U wilt graag dat uw Mercedes-Benz onderhouden wordt met originele onderdelen en de voorschriften van de fabrikant. Wij delen deze mening met u en daarom bieden wij Wensink dealeronderhoud: onderhoud volgens de voorschriften van de fabrikant, met originele onderdelen. Wensink dealeronderhoud bestaat voor al het onderhoud aan uw Mercedes-Benz. Uw Mercedes-Benz wordt enkel onderhouden door specialisten met een goede opleiding, die uw Mercedes-Benz kennen als geen ander. Uw Mercedes-Benz behoudt dan bovendien de fabrieksgarantie én u kunt aanspraak maken op mobiliteitsgarantie. Dit betekent dat u geen additionele pechservice af hoeft te sluiten.

werkplaatsplanner-blok-mercedes-benz-mobiel

Onderhoud
aan uw auto
zo geregeld!

maak een
werkplaatsafspraak

Maak eenvoudig en snel een afspraak in onze werkplaatsplanner. Weer veilig en vertrouwd de weg op. Dat is wel zo aangenaam!

Binnen twee minuten geregeld!

Geen gedoe, ook niet achteraf

Persoonlijke aandacht voor ieder voertuig

Niet goed, binnen 14 dagen uw geld terug

Nog meer gemak met een Service- abonnement

U kunt er ook voor kiezen om een serviceabonnement bij ons af te sluiten. Hiermee bent u voor een vast bedrag per maand te allen tijde verzekerd van professioneel onderhoud. Verschillende mensen hebben verschillende persoonlijkheden en behoeften, daarom hebben wij meerdere onderhoudsplannen bedacht. Zo kunnen we er zeker van zijn iedereen een passend pakket te bieden. Bekijk al onze onderhoudsplannen hier!

Heeft u vragen over dealeronderhoud, of heeft uw auto een servicebeurt nodig? Dan nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen. Aangenaam!

mercedes-Benz-service-dealeronderhoud-slider