mercedes-benz-lease-hero-mobiel

Een Mercedes-Benz leasen bij Wensink

Wij helpen u graag

Aangenaam leasen bij Wensink

Wanneer u een Mercedes-Benz aanschaft, heeft u verschillende mogelijkheden om deze aankoop te bekostigen. Zo kunt u de Mercedes-Benz uit eigen middelen betalen. Steeds meer mensen kiezen er echter voor om hun Mercedes-Benz met een vorm van financiering aan te schaffen, zowel particulier als zakelijk. Wanneer u ervoor kiest om uw Mercedes-Benz met financiering aan te schaffen, zult u ongetwijfeld enkele vragen hebben. Wij helpen u graag met een antwoord op deze vragen. Ook bieden wij u, naast reguliere financiering, verschillende leaseopties en verzekeringen aan. 

Mogelijkheden bij Wensink

Wensink biedt verschillende mogelijkheden als het gaat om leasen. Zo bieden wij zowel particulier als zakelijk leasen aan. U kunt ervoor kiezen deze auto aan te schaffen door middel van financiering of andere leaseopties. Tevens bieden wij ook verzekeringen en serviceabonnementen aan voor u en uw Mercedes-Benz .

Schade opgelopen met uw lease auto? Wij helpen u graag!Verzekering & eigen risico

Heeft u schade gereden of opgelopen met uw lease auto? Geen zorgen, we helpen u graag! Bij opgelopen schade kunt u terecht bij alle vestigingen van Wensink. Wij handelen de schade volledig voor u af. Daar hoeft u zich dus geen zorgen meer over te maken, wel zo prettig. Zo bent u écht zorgeloos onderweg!

Al leaseklant bij Wensink?

Bent u al leaseklant bij Wensink? Wij hebben voor u de belangrijkste informatie op een rij gezet. Op zoek naar bijvoorbeeld informatie over het doen van onderhoud, schadeafhandeling of benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van vervangend vervoer.

Wensink Lease is aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA)