mercedes-benz-lease-hero-mobiel

Een Mercedes-Benz private leasen of zakelijk leasen bij Wensink

Wij helpen u graag

Aangenaam leasen bij Wensink

Wanneer u een Mercedes-Benz aanschaft, heeft u verschillende mogelijkheden om deze aankoop te bekostigen. Zo kunt u de Mercedes-Benz uit eigen middelen betalen. Steeds meer mensen kiezen er echter voor om hun Mercedes-Benz met een vorm van financiering aan te schaffen, zowel particulier als zakelijk. Wanneer u ervoor kiest om uw Mercedes-Benz met financiering aan te schaffen, zult u ongetwijfeld enkele vragen hebben. Wij helpen u graag met een antwoord op deze vragen. Ook bieden wij u, naast reguliere financiering, verschillende leaseopties en verzekeringen aan. 

Mogelijkheden bij Wensink

Wensink biedt verschillende mogelijkheden als het gaat om leasen. Zo bieden wij zowel particulier als zakelijk leasen aan. U kunt ervoor kiezen deze auto aan te schaffen door middel van financiering of andere leaseopties. Tevens bieden wij ook verzekeringen en serviceabonnementen aan voor u en uw Mercedes-Benz .

Al leaseklant bij Wensink?

Bent u al leaseklant bij Wensink? Wij hebben voor u de belangrijkste informatie op een rij gezet. Op zoek naar bijvoorbeeld informatie over het doen van onderhoud, schadeafhandeling of benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van vervangend vervoer.

Schade opgelopen met uw lease auto? Wij helpen u graag!

Heeft u schade gereden of opgelopen met uw lease auto? Geen zorgen, we helpen u graag! Bij opgelopen schade kunt u terecht bij alle vestigingen van Wensink. Wij handelen de schade volledig voor u af. Daar hoeft u zich dus geen zorgen meer over te maken, wel zo prettig. Zo bent u écht zorgeloos onderweg!

Bekijk onze Lease Acties

Vergelijk alle leaseaanbiedingen
totaal ontzorgd tegen een vast bedrag per maand

Iedere leaserijder is natuurlijk verschillend, waar de één kiest voor een elektrische leaseauto met privé kilometers kiest de ander voor een bedrijfsauto in de zakelijke lease. Wij begrijpen dat u al vele diverse acties en prijzen van verschillende modellen bent tegen gekomen. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij alle zakelijke lease actietarieven helder voor u op een rij gezet, wel zo aangenaam!

Private Lease

Als particulier op zoek naar een nieuwe private lease auto? Maar liever eerst alle modellen met de bijhorende prijzen vergelijken?

Zakelijk Lease Bedrijfswagens

Als bedrijf uw nieuwe bedrijfswagen financieren? Maar wilt u liever eerst alle modellen met de bijhorende prijzen vergelijken?

Eerst uw huidige auto verkopen?

Heeft u de keuze al gemaakt wat uw nieuwe Lease auto wordt, maar wilt u liever eerst uw huidige auto verkopen? Dat hoeft niet! Laat uw huidige auto vrijblijvend taxeren en ruil uw auto eenvoudig en zonder gedoe in bij Wensink. Wel zo aangenaam!

De beste
waarde

voor uw huidige auto

Hoeveel geld krijg ik voor mijn auto?

Voer het kenteken van uw auto en de huidige kilometerstand in, dan berekenen de taxatie experts van Biddo binnen 24 uur de waarde van uw auto.

Nog maar 1 stap hierna!

Veelgestelde vragen

Waarom lease?

U kunt zowel zakelijk als privé door middel van een financiering een auto leasen. We bieden een uitgebreid pakket zodat u zich alleen nog maar druk hoeft te maken over tanken.

Wat kost leasen?

Dat hangt af van het type voertuig dat u kiest. U kunt altijd contact op nemen met Wensink Mercedes-Benz voor meer informatie of kijk op onze website.

Welke vormen van lease zijn er bij Wensink Mercedes-Benz?

Private-lease, zakelijk-lease, financieren, serviceabonnementen en verzekeren.