mercedes-benz-g-klasse-hero-mobiel

Mercedes G-Klasse

Een grote SUV tot in de kleinste details
Hoe wilt u de Mercedes-Benz G-Klasse rijden?
De G-Klasse heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 217.919

Mercedes-Benz G-Klasse: Begrijpt wat u wilt

Op technisch niveau zet de nieuwe Mercedes-Benz G-Klasse de toon met een uitstekend veiligheidsniveau, state-of-the-art assistentiesystemen en voortreffelijke efficiency. De G-Klasse biedt een rijke standaarduitrusting waarover we u graag eens bijpraten. Met dergelijke features straalt de G-Klasse nóg sterker de stoerheid van een SUV uit. En is bovendien een toonbeeld voor modern luxury. Nieuwe highlights zijn de standaard high-performance led-koplampen en nieuw vormgegeven uitlaatsierstukken.

Proefrit maken in een G-Klasse?

Interesse in een G-Klasse?

Bekijk onze serviceabonnementen

Mercedes-Benz G-Klasse uitvoeringen

Een Mercedes-Benz G-Klasse kopen bij Wensink

Nieuwe Mercedes-Benz G-Klasse kopen?

Op zoek naar de ultieme SUV? Dan heeft Wensink voor u de Mercedes-Benz G-Klasse.  Bij Wensink is alles mogelijk en bent u bij het juiste adres. Bij ons kunt u terecht met alles wat te maken heeft met uw G-Klasse, van aanschaf en lease tot verzekeringen en service. Wij zien u graag bij ons verschijnen en u kunt met één van onze verkopers uw droom G-Klasse realiseren. 

Gebruikte Mercedes-Benz G-Klasse kopen? 

Toch liever op zoek naar een G-Klasse occasion? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Neem een kijkje op onze occasion pagina of neem contact met ons op. Toch liever leasen in plaats van kopen? Ook dit is mogelijk bij Wensink, neem contact op met één van onze verkopers en kijk wat wij voor u kunnen betekenen. 
 

Certified Mercedes-Benz G-Klasse kopen?

Op zoek naar een Gebruikte G-Klasse met Mercedes-Benz Certified? Die hebben wij ook staan bij Wensink. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz G-Klasse

Mercedes-Benz G-Klasse Fiancieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz G-Klasse, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz G-Klasse. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz G-Klasse Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz GLS leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz G-Klasse Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz G-Klasse Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz G-Klasse leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Mercedes-Benz G-Klasse onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz G-Klasse. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz G-Klasse zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-g-klasse-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Wanneer u opzoek bent naar een Mercedes-Benz met een hogere instap dan is de G-Klasse uitermate geschikt voor u. Bent u op zoek naar een andere auto met een hoge instap dan is de GLE wellicht iets voor u. Besluit u liever een Limousine te willen dan kan de C-Klasse Limousine wat voor u zijn. Wilt u graag veel kofferbak ruimte dan kan de E-Klasse Estate een mooie uitkomst bieden. Besluit u over te stappen op elektrisch rijden dan is de EQA of misschien wel de nieuwe EQS iets voor u.