mercedes-benz-lease-financieren-hero-mobiel

Financieren bij Wensink

Wij bieden u de mogelijkheid uw voertuig te financieren

Uw Mercedes-Benz financieren 

We begrijpen dat u bij het kopen van uw Mercedes-Benz zo min mogelijk financiële risico’s wilt lopen. Bij Wensink denken we graag met u mee. Daarom bieden we u de mogelijkheid uw Mercedes-Benz te financieren. Op een manier die bij u past, wel zo flexibel! We bieden financieringsmogelijkheden voor zakelijke en particuliere klanten. Wensink gaat samen met u op zoek naar een oplossing die naadloos aansluit op uw wensen als het gaat om het financieren van een auto. Benieuwd naar de mogelijkheden als het gaat om een auto financieren? We helpen u graag! 

Particulier Mercedes-Benz financieren

Heeft u een auto op het oog, maar wilt u het aankoopbedrag liever niet in één keer betalen? Wensink helpt u graag verder door het aanbieden van een financiering. U rijdt dan een nieuwe of gebruikte auto zonder uw (volledige) spaargeld in te leggen.

Zakelijk Mercedes-Benz financieren

Financial lease, ook wel zakelijk financieren genoemd, is een flexibele vorm van financieren. Bij deze vorm van financieren bent u zelf de eigenaar van de auto en betaalt u de auto in termijnen af.

Veel gestelde vragen

Wat houdt financieren bij Wensink in?

Wensink Mercedes-Benz biedt de mogelijkheid om uw voertuig te financieren. U rijdt dan een voertuig zonder meteen volledig het bedrag te betalen. Wij bespreken met u, wat de mogelijkheden zijn.

Kan iedereen een financiering krijgen voor een auto?

U moet sowieso ouder dan 18 jaar zijn. Daarnaast bespreken wij de mogelijkheden m.b.t. uw financiële situatie.

Op welke manieren kan ik financieren bij Wensink Mercedes-Benz?

Particulier en zakelijk, zijn er verschillende mogelijkheden.