mercedes-benz-eqs-limousine-hero-mobiel

Mercedes EQS Limousine

Het begin van een tijdperk
Hoe wilt u de Mercedes-Benz EQS rijden?
De EQS heeft een bijtelling van 16%

Kopen vanaf

€ 112.720

Zakelijke lease

€ 1.549

Mercedes-Benz EQS: Een nieuw tijdperk is aangebroken

Ontdek de geavanceerde vernieuwingen van de nieuwe EQS Limousine.

De toonaangevende elektrische vlaggenschip van Mercedes-Benz, de EQS, ondergaat een indrukwekkende transformatie. Met een opvallend nieuwe voorzijde en baanbrekende technologische upgrades, is de EQS meer dan alleen een luxueuze auto.

Het meest opvallende kenmerk van de vernieuwde EQS is de herziene voorzijde, waarbij een elegant sterretje prijkt bovenop de voorklep. Deze subtiele, maar krachtige toevoeging geeft de auto een tijdloze uitstraling die nauw aansluit bij het erfgoed van Mercedes-Benz.

Wat maakt de EQS Limousine zo bijzonder?

  • Verfijnd design: Het eerste wat opvalt aan de EQS Limousine is de nieuwe radiatorgrille met chromen accenten en een opstaande ster. Dit geeft de auto een onmiskenbaar elegante uitstraling die perfect past bij zijn status als vlaggenschip van Mercedes-Benz.
  • Verbeterde batterijcapaciteit: Voor lange afstanden hoef je je geen zorgen te maken. De EQS 450 4Matic en de EQS 450+ zijn uitgerust met een grotere batterij van maar liefst 118 kWh, wat resulteert in een verbeterde actieradius tot wel 822 kilometer. 
  • Verbeterd zitcomfort: Neem plaats in het interieur en ervaar ultiem comfort, vooral met het optionele Comfortpakket Plus met executive stoelen. Met speciale functies zoals een verstelbare rugleuning en een speciaal voetsteun voor extra comfort aan de achterpassagierszijde, is luxe de standaard in de EQS Limousine.
  • Veelzijdigheid: Of je nu lange afstanden aflegt of een trailer wilt trekken, de EQS Limousine staat voor je klaar. Met een trekvermogen tot 1.700 kg voor de 4MATIC versies, biedt deze auto de veelzijdigheid die je nodig hebt voor al je avonturen.

Proefrit maken in een EQS?

Interesse in een EQS?

Bekijk onze serviceabonnementen

Mercedes-Benz EQS Limousine uitvoeringen

Een Mercedes-Benz EQS kopen bij Wensink

Nieuwe Mercedes-Benz EQS kopen?

Wilt u elektrisch gaan rijden en bent u op zoek naar een nieuwe Mercedes-Benz EQS? Met een bijtelling van 16% is dit bij Wensink mogelijk. Bij ons kunt u terecht met alles wat te maken heeft met uw EQS, van aanschaf en lease tot verzekeringen en service. Wij zien u graag bij ons verschijnen en u kunt met één van onze verkopers alle nodige informatie verkrijgen die u nodig bent en uw droom EQS realiseren. 

Gebruikte Mercedes-Benz EQS kopen? 

Altijd al elektrisch willen rijden, maar niet een splinternieuwe elektrische Mercedes-Benz willen aanschaffen? Dit begrijpen wij bij Wensink, hiervoor hebben wij voor u de EQS occasion. Neem een kijkje op onze occasion pagina of neem contact met ons op. 
 

Certified Mercedes-Benz EQS kopen?

Op zoek naar een EQS met Mercedes-Benz Certified? Die hebben wij ook staan bij Wensink. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz EQS

Elektrisch Rijden, Wat houd het in?

Wat is Elektrisch rijden precies? Elektrisch rijden is het rijden in een auto die word aangedreven door elektro motoren. Om deze elektromotoren te laten werken ligt er een accu op de bodem van uw elektrische auto. Dit zorgt ervoor dat de elektromotoren hun aandrijving krijgen waardoor u kunt rijden. 

Waarom elektrisch rijden? Over het algemeen is elektrisch rijden goedkoper dan rijden in een benzine of diesel auto. zo betaald u voor een liter benzine meer dan voor stroom. Nog meer voordelen van een elektrische auto is de bijtelling, dit maakt het voor zakelijk rijden extra interessant.

Nog meer specifieke informatie over elektrisch rijden kunt u hieronder vinden door op de volgende knop te klikken.

Elektrisch rijden

Elektrische totaaloplossing, voor thuis of onderweg.

Wensink zorgt ervoor dat u aangenaam onderweg bent! Ook als het gaat om elektrische mobiliteit. We zijn graag uw partner in mobiliteit en doordat wij vele jaren ervaring hebben in deze branche zijn we daar ook uitstekend toe in staat. Wensink helpt u graag met een laadoplossing op maat en u kunt rekenen op de beste service, ook als u uw voertuig niet bij Wensink heeft aangeschaft. Wel zo aangenaam!

Wensink heeft voor u de beschikking over de volgende laadstations:

 

Mercedes-Benz EQS Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz EQS, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz EQS. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz EQS Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz EQS leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz EQS Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz EQS Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz EQS leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Mercedes-Benz EQS onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz EQS. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz EQS zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-eqs-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Wilt u over stappen op luxe elektrisch rijden dan is de EQS een uitstekende keuze. Wanneer u opzoek bent naar een compacte Mercedes-Benz is de A-Klasse misschien wel geschikt voor u. Bent u op zoek naar een andere auto met bijvoorbeeld een hogere instap dan is de B-Klasse wellicht iets voor u. Bent u meer opzoek naar een Limousine dan kan de C-Klasse Limousine wat voor u zijn. Toch liever een hogere instap gewenst? Dan bent u bij de GLB of de GLC aan het juiste adres.