mercedes-benz-cla-shooting-brake-hero-mobiel

Voorraad Mercedes-Benz Personenwagens Occasion

* Tarief is op basis van full operational lease én is een vanaf prijs. Op de voertuig detailpagina vindt u de voorwaarden omtrent looptijd en kilometrage.

Op zoek naar uw Mercedes-Benz occasion?

Bent u op zoek naar uw Mecerdes-benz occasion? Bij Wensink is er altijd een grote voorraad, zodat u nooit lang hoeft te wachten. Hierdoor kunt u direct wegrijden in uw droomauto.

Geïnteresseerd in een occasion?

Bent u geïnteresseerd in een occasion of op zoek naar een specifiek model? Neem vrijblijvend contact op en wij zorgen ervoor dat al uw vragen beantwoordt kunnen worden.

Een proefrit maken in een Mercedes-Benz?

Wij begrijpen dat u een auto eerst wilt zien en ervaren voordat u de knoop doorhakt. U heeft bij elk model de mogelijkheid om een proefrit te maken bij één van onze Mercedes-Benz dealers. 

Twijfel tussen financieren of leasen? 

Wij bij Wensink begrijpen dat een auto een grote aankoop is en daar helpen wij u graag bij.  Bij Wensink zijn er altijd meerdere manieren om een Mercedes-Benz occasion te rijden. Zo kunnen wij u een scherp private lease aanbod doen, zodat u met een prettig gevoel in uw Mercedes-Benz rijdt. Voor de ondernemers bieden we daarnaast ook zakelijke lease aan.

Het Wensink Onderhoudsabonnement

Wij begrijpen dat u graag zorgeloos onderweg bent en dat u niet zit te wachten op plotselinge onderhoudskosten. Hiervoor bieden wij bij Wensink een onderhoudsabonnement aan. Zo gaat u zonder zorgen de weg op en het enige wat u dan nog moet doen is tanken.