mb-vanprocenter-mobile

Mercedes-Benz Van ProCenter

Uw Van ProCenter zorgt er voor dat het werk altijd door kan gaan. Aangenaam.

Mercedes-Benz Van ProCenter: Wensink is uw perfecte mobiliteitspartner

Wensink is Mercedes-Benz Van ProCenter. Wat houdt dat in? Dat wij u helpen met maatwerk op het gebied van bestelwagens en de bijbehorende service- en financieringsvormen. Bestelwagens krijgen veel te verduren en het onderhouden van een bestelwagen vergt veel aandacht en kennis. Waar een gewone dealer stopt, gaat Wensink een stapje verder voor u. Wij denken in oplossingen tot u weer zorgeloos onderweg bent. Daarom hebben wij het label Van ProCenter. 

Zorgeloos onderweg, wel zo aangenaam!

Meer opties 

Een bestelwagen is onderdeel van uw bedrijf, waar uw bedrijfswagen ook écht de juiste voor u moet zijn. Met het complete aanbod Mercedes-Benz bestelwagens hebben onze Van ProCenters altijd een passend aanbod. Ook met dezelfde perfecte service én garantie. Een proefrit maken in uw ideale bestelwagen kan op ieder gewenst moment. Bij ons of bij u op de zaak. 

Meer Service

Wensink begrijpt als geen ander dat stilstand geen optie is. Daarom verzorgen wij oplossingen bij onderhoud, reparatie en garantie voor uw bedrijfswagen. En dat tegen scherpe en transparante tarieven. Bij pech is er onze 24/7 hulpdienst MobiloVan – in heel Europa staan we voor u klaar. Zo blijft u altijd in staat uw klanten te kunnen helpen. Zorgeloos onderweg begint bij Wensink.

Meer Experts

Omdat u een expert bent in uw vakgebied, vertrouwt u qua mobiliteit op een team van experts. Deze vindt u bij Wensink. Doordat onze service- en verkoopadviseurs precies weten wat er in uw branche speelt, kunnen wij het maatwerk leveren dat u verdient. U krijgt maatwerk, ook omdat we alle expertise op het gebied van op- en ombouw, service en financiering in huis hebben.

Meer beschikbaarheid

Wij begrijpen als geen ander dat traditionele openingstijden uw werk in de weg kan staan. Daarom staan wij op het gebied van service altijd voor u klaar. U profiteert bij Wensink van de ruime openingstijden, zodat u weer snel verder kunt. 

Meer mobiliteit

Mocht u tijdelijk extra vervoer nodig hebben, omdat u uw klanten niet wilt laten wachten, dan staat Wensink voor u klaar. De passende Mercedes-Benz bestelwagen staat startklaar, inclusief de juiste huur- of leaseconstructie.

Altijd dichtbij

Met meerdere vestigingen binnen Nederland is er altijd een Wensink vestiging dichtbij. Komt u gerust eens langs bij één van onze vestigingen. De koffie staat altijd voor u klaar.