mercedes-eq-elektrische-wereld-hero-mobiel

Welkom in de elektrische wereld van Mercedes-EQ

Stap in de wereld van elektrisch rijden

Welkom in de elektrische wereld van Mercedes-EQ

Mercedes-Benz zet de schakelaar om. Met de het nieuwe product- en technologiemerk EQ ervaart u elektrisch rijden als nooit tevoren. U rijdt comfortabel, veilig en betrouwbaar, zoals u van Mercedes-Benz mag verwachten. EQ staat voor intelligente elektromobiliteit. Hiermee geniet u van een prachtig design, de nieuwste technologie en ervaart u ultiem rijplezier.

Bent u klaar om de overstap naar elektrisch rijden te maken? Vind het model dat bij u past en vraag een offerte aan of vind uw nieuwe Mercedes-EQ in onze voorraad. Denk aan de EQA, de EQC én de EQS. En wellicht wilt u graag op de hoogte gehouden worden van de komende nieuwe EQ-modellen. Dit jaar begroeten wij de nieuwe EQB én de EQE! Wederom parels in het brede productgamma van Mercedes-Benz. Onze mobiliteitsadviseurs staan graag voor u klaar!

Mercedes-Benz Plug-in hybrid

Wilt u liever (nog) geen volledig elektrische auto? Kies voor een Mercedes-Benz Plug-in hybrid en geniet van de perfecte combinatie van een elektro- en een verbrandingsmotor.

Vind hieronder het model dat bij u past of neem contact met ons op voor meer informatie. Liever direct wegrijden? Kies dan voor een van onze nieuwe of tweedehands Plug-in hybrid voorraadmodellen!

Zorgeloos onderweg met Wensink Lease & Services!

Ook op het vlak van elektrisch rijden bieden wij u de juiste oplossingen én aantrekkelijke lease tarieven. Bij diverse modellen bieden wij u een gratis laadpaal aan! Zo bent u altijd zorgeloos onderweg én 100% ‘opgeladen’ Graag vertellen wij u meer!

Bent u eReady? Ontdek de eVans van Mercedes-Benz

Ook voor bedrijfswagens beidt Mercedes-Benz u een brede range aan elektrische modellen: de eVans. Denk aan de eCitan, de eVito en de eSprinter. 

Op weg naar duurzame mobiliteit met de eVans van Mercedes-Benz. Of u nu pakketten, zware bouwmaterialen of personen vervoert. Met het eerste volledige elektrische bedrijfswagen gamma, is er nu voor iedere ondernemer een elektrische bedrijfswagen naar wens. 100% elektrische en zonder CO-uitstoot, waardoor u welkom bent binnen én buiten de stad. De Mercedes-Benz eVans laten zien dat lokaal emissievrij rijden, overtuigende prestaties, comfort en lage bedrijfskosten perfect kunnen worden gecombineerd. Altijd 100% in controle en altijd met het oog op morgen.

Ga óók voor duurzaam en kies voor elektrisch rijden! Vul onderstaand contact formulier in en geef uw modelkeuze aan. Wij nemen z.s.m. contact met u op!

mercedes-eq-elektrische-wereld-evans

Interesse in elektrisch rijden

Vul uw gegevens in en we helpen u graag.

* Prijzen o.b.v.  Operational Lease met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar, inclusief laadpunt, standaard installatie en twee laadpassen.
1 Snellaadvermogen beperkt door het voertuig. Laadtijden zijn op basis van een CCS (150 kW DC) laadpunt.
2 Snellaadvermogen beperkt door het voertuig. Laadtijden zijn op basis van een CCS (175 kW DC) laadpunt.
3 Snellaadvermogen beperkt door het voertuig. Laadtijden zijn op basis van een CCS (80 kW DC) laadpunt.
4 Snellaadvermogen beperkt door het voertuig. Laadtijden zijn op basis van een CCS (350 kW DC) laadpunt.