Mercedes-benz-elektrisch-evans-hero-mobile

Elektrisch rijden

Stap in de wereld van elektrisch rijden met de bedrijfswagens van Mercedes-Benz.

Elektrisch rijden in een Mercedes-Benz bedrijfswagen

Wensink Mercedes-Benz heeft een breed aanbod elektrische modellen. Of het nu gaat om elektrische personenwagens of elektrische bedrijfswagens. Tevens biedt Wensink verschillende laadoplossingen voor uw elektrische Mercedes-Benz. Stapt u in de wereld van elektrisch rijden? Wensink denkt met u mee. Wel zo aangenaam!

Met het volledige gamma elektrische bedrijfswagens is er altijd een 100% elektrische bedrijfswagen die bij uw onderneming en activiteiten past. Zo hebben wij de eSprinter, eVito, eVito tourer, EQV en binnenkort de eCitan. Deze elektrische bedrijfswagens laten zien dat duurzaam rijden, overtuigende prestaties, comfort en lage bedrijfskosten perfect kunnen worden gecombineerd. Met de juiste elektrische bedrijfswagen bent u altijd 100% in controle en bent u nu al klaar voor de emissievrije mobiliteit van morgen.

Elektrische Mercedes-Benz bedrijfswagens 

Bekijk de voorraad

Laadpalen en oplossingen, thuis of op uw werk

Wensink helpt u graag goed onderweg te zijn. Dit proberen wij op verschillende manieren, zo bieden wij voor u als klant verschillende service-abonnementen aan, maar ook als u elektrisch rijdt biedt Wensink verschillende laadoplossingen voor u aan. Als u bij Wensink een laadoplossing aanschaft, regelen wij samen met onze installateur dat uw gewenste situatie gerealiseerd kan worden. U kunt kiezen voor verschillende montages, zo bieden wij montage aan de muur aan, maar ook op een aparte paal. Ook krijgt u de keuze of u gebruik wilt maken van een Wensink Laadpas. 

Wensink heeft voor u de volgende elektrische laadpalen voor thuis of op uw werk beschikbaar. 

Laadoplossingen

Wensink zorgt er graag voor dat u aangenaam onderweg bent. Juist ook als het gaat om elektrische mobiliteit. Uiteraard kunt u rekenen op de beste service. We zijn graag uw partner in mobiliteit, dankzij vele jaren automotive-ervaring zijn we daar ook uitstekend toe in staat. Wensink helpt u graag met een laadoplossing op maat, ook als u uw voertuig niet bij Wensink heeft aangeschaft. Wel zo aangenaam!

Veelgestelde vragen

Waarom elektrisch rijden?

Elektrisch rijden is de toekomst. Daarnaast stoot u geen CO2 meer uit en andere vervuilende stoffen en hoeft u niet meer te tanken.

Over welke elektrische modellen beschikt Wensink Mercedes-Benz?

U kunt de voorraad bekijken op de Wensink Mercedes-Benz website.

Zijn er ook elektrische bedrijfswagens beschikbaar bij Wensink Mercedes-Benz?

Jazeker, u kunt de voorraad bekijken op de website.