mercedes-benz-esprinter-gesloten-bestelwagen-go-big-hero-mobiel

De nieuwe eSprinter Gesloten Bestelwagen.

Hoe wilt u de Mercedes-Benz eSprinter rijden?
De eSprinter Gesloten Bestelwagen heeft een bijtelling van 16%

Kopen vanaf

€ 55.290

Zakelijke lease

€ 926

De nieuwe eSprinter Gesloten Bestelwagen: flexibel zoals u gewend bent, maar dan elektrisch.

De Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen biedt een perfecte balans tussen duurzaamheid en prestaties. Met een volledig elektrische aandrijving zorgt deze bestelwagen voor emissievrije ritten, ideaal voor stedelijke gebieden en milieuzones. Dit betekent dat u niet alleen bijdraagt aan een schonere omgeving, maar ook profiteert van lagere operationele kosten en minder geluidsoverlast. De eSprinter is een krachtpatser die milieubewust ondernemen naar een hoger niveau tilt zonder in te boeten op prestaties. Met een elektrische actieradius tot wel 440 kilometer biedt de eSprinter u de vrijheid om zonder zorgen lange afstanden af te leggen. In stedelijke gebieden kan de actieradius zelfs oplopen tot 500 kilometer, waardoor u zonder problemen uw dagelijkse leveringen en

Ruimte en comfort

De eSprinter is ontworpen met het oog op uw comfort en efficiëntie. De laadruimte biedt tot 14 m³ plaats voor uw vracht, geschikt voor diverse zakelijke behoeften. De cabine is uitgerust met moderne technologieën zoals ergonomische zetels en een gebruiksvriendelijk dashboard, wat zorgt voor een aangename rijervaring. Of u nu lange afstanden aflegt of korte ritten door de stad maakt, de eSprinter biedt een comfortabele en praktische werkruimte. Bovendien biedt de eSprinter de mogelijkheid tot 8 zitplaatsen.

Financiële voordelen

Naast lagere operationele kosten door elektrisch rijden, komt u mogelijk in aanmerking voor diverse subsidies en belastingvoordelen, wat de eSprinter niet alleen een milieubewuste, maar ook een kostenefficiënte keuze maakt. Elektrisch rijden vermindert de onderhoudskosten en biedt toegang tot speciale laad- en parkeerfaciliteiten. Met de eSprinter investeert u niet alleen in een duurzaam voertuig, maar ook in de toekomst van uw bedrijf.

Rijbereik tot
tot 443 kilometer
Van 10 tot 80% opladen
in slechts 28 minuten
Trekgewicht
tot 2.000 kg

Innovatieve technologie

Met geavanceerde functies zoals het Mercedes-Benz User Experience (MBUX) systeem en uitgebreide connectiviteitsopties, blijft u altijd verbonden en in controle, ongeacht waar uw werk u naartoe brengt. Het MBUX-systeem biedt spraakgestuurde bediening en een intuïtief touchscreen voor gemakkelijke toegang tot navigatie, communicatie en voertuiginstellingen. Bovendien zorgen slimme rijhulpsystemen voor een verbeterde rijervaring, waardoor u zich kunt concentreren op uw werk zonder afleiding.

mercedes-benz-esprinter-specificaties

Wat zijn de specificaties van de eSprinter Gesloten Bestelwagen?

Hier zijn enkele belangrijke specificaties van de Mercedes-Benz eSprinter, een stijlvolle en breed inzetbare elektrische SUV.

Rijbereik220 – 440 kilometer *
Accu vermogentot 150 kW / 204 pk
Laadvermogen11 kW AC
Snellaadvermogen115 DC
Laadtijd van 10% tot 80%28 – 42 minuten *
Maximaal trekgewicht2.000 kg *
Topsnelheid120 km/u

* Afhankelijk van de gekozen uitvoering.

mercedes-benz-esprinter-opties-mobiel

Wat zit er standaard op de Mercedes-Benz eSprinter?

De Mercedes-Benz eSprinter is standaard al bijzonder rijk uitgerust met diverse opties, denk bijvoorbeeld aan:

  • Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
  • Verwarming voor bestuurdersstoel
  • Digitale Radio (DAB+)
  • MBUX multimedia systeem
  • Achteruitrijcamera

En uiteraard nog veel meer...

Bekijk de voorraad

Heeft u geen zin om te wachten en wilt u direct genieten van een gloednieuwe of gebruikte Mercedes-Benz eSprinter? Maak dan de slimme keuze voor een direct beschikbare Mercedes-Benz eSprinter uit onze ruime voorraad.

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Mercedes-Benz eSprinter leasen

Voor een vast en laag bedrag per maand

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz eSprinter leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz eSprinter tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij jouw wensen. 

Mercedes-Benz eSprinter Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht je van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz eSprinter

De Mercedes-Benz eSprinter in één oogopslag

Ontdek de Mercedes-Benz eSprinter. In deze video laten we u alle belangrijke kenmerken en innovaties van dit model zien. Klaar om verrast te worden? Bekijk snel de eSprinter in één oogopslag!

mercedes-benz-esprinter-video-mobiel

Video afspelen

Misschien vindt u deze modellen ook interessant

Als u al onder de indruk bent van de eSprinter, zult u onze vergelijkbare opties zeker waarderen. Deze modellen bieden vergelijkbare prestaties, stijl en functionaliteit, zodat je nog meer keuze hebt om uw ideale auto te vinden.