mercedes-benz-ecitan-gesloten-bestelwagen-hero-mobiel

De nieuwe Mercedes-Benz eCitan Gesloten Bestelwagen

Een nieuwe manier van vervoer
Hoe wilt u de Mercedes-Benz eCitan rijden?
De Citan Gesloten Bestelwagen heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 34.060

Zakelijke lease

€ 553

De nieuwe Mercedes-Benz eCitan Gesloten Bestelwagen: Een nieuwe manier van vervoer

Maak kennis met de eCitan, de nieuwste toevoeging aan het assortiment van Mercedes-Benz. Deze compacte bestelauto is verkrijgbaar met zowel een korte als een langere wielbasis, waarbij de eerste optie ook nog eens uit te rusten is met een tweede zitrij. Met een rijbereik van zo'n 280 km (WLTP) bewijst de eCitan dat elektrisch rijden niet alleen duurzaam is, maar ook praktisch en veelzijdig.

Compact van buiten, groots van binnen: de eCitan Gesloten Bestelwagen biedt tot wel 3,62 m3 aan laadruimte. Dankzij de krachtige elektromotor met een maximaal vermogen van 90 kW (122 pk, piekbelasting) kan deze alleskunner bovendien trailers tot maar liefst 1.450 kg trekken.

Laadt uw eCitan eenvoudig op met de 11 kW wisselstroomlader, en kies optioneel voor de 22 kW variant. Met DC-snelladen bereikt u maximaal 75 kW, waardoor een oplaadbeurt van 10% tot 80% slechts 40 minuten in beslag neemt.

De eCitan wordt geleverd in twee uitrustingsniveaus: de Base en de Pro. De Pro onderscheidt zich met meegespoten deurgrepen en schuifdeurrails aan de buitenzijde. Bovendien beschikt de Pro over een rijkere standaarduitrusting, waaronder een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, elektrisch bedienbare ruiten, airconditioning, een hoogwaardig audiosysteem en ledverlichting in de laadruimte. 

Proefrit maken in een eCitan Gesloten Bestelwagen?

Interesse in een eCitan Gesloten Bestelwagen?

Bekijk onze serviceabonnementen

Een Mercedes-Benz eCitan Gesloten Bestelwagen kopen bij Wensink

Als officiële Mercedes-Benz dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het allerbeste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. Zo bieden wij u de meest aangename ervaring. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw eCitan Gesloten Bestelwagen , van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Mercedes-Benz eCitan Gesloten Bestelwagen …dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen

Elektrische totaaloplossing, voor thuis of onderweg.

Wensink zorgt ervoor dat u aangenaam onderweg bent! Ook als het gaat om elektrische mobiliteit. We zijn graag uw partner in mobiliteit en doordat wij vele jaren ervaring hebben in deze branche zijn we daar ook uitstekend toe in staat. Wensink helpt u graag met een laadoplossing op maat en u kunt rekenen op de beste service, ook als u uw voertuig niet bij Wensink heeft aangeschaft. Wel zo aangenaam!

Wensink heeft voor u de beschikking over de volgende laadstations:

Mercedes-Benz eCitan Gesloten Bestelwagen Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz eCitan Gesloten Bestelwagen, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz eCitan Gesloten Bestelwagen. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Mercedes-Benz eCitan Gesloten Bestelwagen Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz eCitan Gesloten Bestelwagen leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz eCitan Gesloten Bestelwagen Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz eCitan Gesloten Bestelwagen Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz eCitan Gesloten Bestelwagen leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Mercedes-Benz eCitan Gesloten Bestelwagen onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz eCitan Gesloten Bestelwagen. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz eCitan Gesloten Bestelwagen zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-ecitan-gesloten-bestelwagen-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Wanneer u opzoek bent naar een compacte elektrische gesloten bestelwagen dan is de eCitan een hele goede keuze. Wilt u liever meer ruimte in uw bestelwagen dan kan de Vito Gesloten Bestelwagen een goede uitkomst bieden. Nog meer ruimte gewenst? Bekijk dan eens de Sprinter Gesloten Bestelwagen. Wanneer u wilt overschakelen naar elektrisch rijden bekijk dan de eVito Gesloten Bestelwagen of de eSprinter Gesloten Bestelwagen.