mercedes-benz-evito-tourer-hero-mobiel

Mercedes eVito Tourer

De kwaliteit die u gewend bent maar dan elektrisch 
Hoe wilt u de Mercedes-Benz eVito Tourer rijden?
De eVito Tourer heeft een bijtelling van 16%

Kopen vanaf

€ 69.040

Zakelijke lease

€ 569

Mercedes-Benz eVito Tourer: Opladen en weer door

Deze elektrische bedrijfswagen biedt een geheel nieuwe rijervaring, waarbij u kunt genieten van volledig emissievrij vervoer en een indrukwekkende actieradius tot wel 360 km volgens de WLTP-norm.

Of u nu op zoek bent naar een perfecte oplossing voor personenvervoer, een schoolbus, hotelshuttle of taxi, de eVito Tourer staat garant voor comfort en efficiëntie. Met ruimte voor 9 personen combineert deze elektrische krachtpatser functionaliteit met milieuvriendelijkheid.

De eVito Tourer wordt aangedreven door een krachtige elektromotor met een indrukwekkend vermogen tot 150 kW (204 pk). De bruto batterijcapaciteit van 90 kW zorgt voor een betrouwbare en duurzame energiebron. Bovendien biedt de mogelijkheid om de batterij op te laden van 10% naar 80% in slechts ongeveer 40 minuten een ongekend gemak.

Of u nu binnen de stadsgrenzen blijft of zich waagt aan langere routes daarbuiten, de eVito Tourer is de ideale metgezel. Reis comfortabel, duurzaam en in stijl met deze moderne elektrische bedrijfswagen.

Proefrit maken in een eVito Tourer?

Interesse in een eVito Tourer?

Bekijk onze serviceabonnementen

Een Mercedes-Benz eVito Tourer kopen bij Wensink 

Een nieuwe Mercedes-Benz eVito Tourer kopen?

Bent u op zoek naar een bedrijfswagen voor uw bedrijf waarmee u zelf kunt kiezen hoe u hem wilt rijden? Wilt u voldoen aan alle eisen van de moderne mobiliteit? Dan heeft Wensink de Mercedes-Benz eVito Tourer voor u. Bij Wensink kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met uw eVito Tourer, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Kom langs bij Wensink en bekijk wat voor u de mogelijkheden zijn.

Gebruikte Mercedes-Benz eVito Tourer kopen?

Toch liever een gebruikte eVito Tourer? Ook dit is mogelijk bij Wensink. Wij hebben een groot assortiment op voorraad, kom langs bij Wensink en bespreek met één van onze verkopers de mogelijkheden. 

Certified Mercedes-Benz eVito Tourer kopen?

Toch liever een Mercedes-Benz eVito Tourer kopen met Mercedes-Benz Certified? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz eVito Tourer

Elektrische totaaloplossing, voor thuis of onderweg.

Wensink zorgt ervoor dat u aangenaam onderweg bent! Ook als het gaat om elektrische mobiliteit. We zijn graag uw partner in mobiliteit en doordat wij vele jaren ervaring hebben in deze branche zijn we daar ook uitstekend toe in staat. Wensink helpt u graag met een laadoplossing op maat en u kunt rekenen op de beste service, ook als u uw voertuig niet bij Wensink heeft aangeschaft. Wel zo aangenaam!

Wensink heeft voor u de beschikking over de volgende laadstations:

Mercedes-Benz eVito Tourer Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz eVito Tourer , zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz eVito Tourer. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Mercedes-Benz eVito Tourer Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz eVito Tourer leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz eVito Tourer Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz eVito Tourer Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz eVito Tourer leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Mercedes-Benz eVito Tourer onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz eVito Tourer. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz eVito Tourer zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-evito-tourer-video

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Wilt u ruimte in uw elektrische tourer dan kan de eVito Tourer een goede uitkomst bieden. Nog meer ruimte gewenst dan de eVito? Bekijk dan eens de Sprinter Tourer