mercedes-benz-eqv-hero-mobiel

Mercedes EQV

Comfort voor maximaal 8 personen
Hoe wilt u de Mercedes-Benz EQV rijden?
De EQV heeft een bijtelling van 16%

Kopen vanaf

€ 71.990

Zakelijke lease

€ 899

Mercedes-Benz EQV: Klaar om elektrisch te gaan

Integrale elektromobiliteit van de uitvinder van de auto: Het nieuwe merk EQ is veel meer dan alleen het voertuig. EQ biedt een compleet aanbod van producten, services en technologieën. EQ staat voor intelligente elektromobiliteit en combineert vertrouwd superieur aantrekkelijk design, buitengewoon rijplezier, uitermate goede geschiktheid voor alledaagse klusjes en een maximum aan veiligheid. Laat u inspireren door de toekomst van de auto – kom meer te weten over de power van electric intelligence.

Proefrit maken in een EQV?

Interesse in een EQV?

Bekijk onze serviceabonnementen

Een Mercedes-Benz EQV kopen bij Wensink

Een nieuwe Mercedes-Benz EQV kopen?

Bent u op zoek naar een bedrijfswagen voor uw bedrijf waarmee u zelf kunt kiezen hoe u hem wilt rijden? Bent u echt op zoek naar comfort voor maximaal 8 personen? Dan heeft Wensink de Mercedes-Benz EQV voor u. Bij Wensink kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met uw EQV, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Kom langs bij Wensink en bekijk wat voor u de mogelijkheden zijn.

Gebruikte Mercedes-Benz EQV kopen?

Toch liever een gebruikte EQV? Ook dit is mogelijk bij Wensink. Wij hebben een groot assortiment op voorraad, kom langs bij Wensink en bespreek met één van onze verkopers de mogelijkheden.

Certified Mercedes-Benz EQV kopen?

Toch liever een Mercedes-Benz EQV kopen met Mercedes-Benz Certified? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Elektrische totaaloplossing, voor thuis of onderweg.

Wensink zorgt ervoor dat u aangenaam onderweg bent! Ook als het gaat om elektrische mobiliteit. We zijn graag uw partner in mobiliteit en doordat wij vele jaren ervaring hebben in deze branche zijn we daar ook uitstekend toe in staat. Wensink helpt u graag met een laadoplossing op maat en u kunt rekenen op de beste service, ook als u uw voertuig niet bij Wensink heeft aangeschaft. Wel zo aangenaam!

Wensink heeft voor u de beschikking over de volgende laadstations:

 

Mercedes-Benz EQV Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz EQV, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz EQV. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz EQV Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz EQV leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz EQV Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz EQV Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz EQV leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Mercedes-Benz EQV onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz EQV. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz EQV zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-eqv-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz

Wanneer u opzoek bent naar een luxe elektrsiche Mercedes-Benz van is de EQV uitermate geschikt voor u. Bent u op zoek naar een andere auto met bijvoorbeeld een hoge instap dan is de B-Klasse wellicht iets voor u. Bent u meer opzoek naar een limousine of een estate dan kan de C-Klasse limousine of de E-Klasse Estate wat voor u zijn. Toch liever een ander model met hoge instap gewenst? Dan bent u bij de GLB of de GLC aan het juiste adres. Wilt u de EQV maar dan als diesel of benzine uitvoering? Bekijk dan de V-Klasse