mercedes-benz-evito-gesloten-bestelwagen-hero-mobiel

Mercedes eVito Gesloten Bestelwagen

Nieuwe elektrische aandrijflijn: Sneller opladen en een groter bereik

Hoe wilt u de eVito Gesloten Bestelwagen rijden?

De eVito Gesloten Bestelwagen heeft een bijtelling van 16%

Kopen vanaf

€ 54.710

Zakelijke lease

€ 449

Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen: Sneller opladen en een groter bereik

Dankzij de uitgebreide update van de elektrische aandrijflijn is de nieuwe Mercedes-Benz eVito veelzijdiger dan ooit waardoor de eVito efficiënter en flexibeler ingezet kan worden. Met de eVito rijdt u tot 330 km (WLTP in de stad)1 op een enkele lading. Dit is meer dan genoeg wanneer u voornamelijk in de stad rijdt en de eVito gebruikt voor geplande ritten die u regelmatig maakt. Daarnaast is de nieuwe eVito goed voor 990 / 6,6 m³ laadruimte! 

Wel zo prettig, de accu wordt volledig opgeladen in slechts 35 minuten op bij een snellaadstation dankzij het standaard laadvermogen van maximaal 80 kW (van 10% naar 80%). Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat u met een lege accu komt te staan. Wanneer u de eVito een langere tijd niet inzet zoals 's nachts kan die in minder dan 6 uur volledig worden opgeladen bij een wallbox of een publieke laadpaal (AC-laden, maximaal 11 kW).

De nieuwe eVito is daarnaast ook voorzien van een watergekoelde AC-boordlader met een laadcapaciteit van maximaal 11kW. Dit heeft als voordeel dat u bent voorbereid op het laden met wisselstroom (AC), bijvoorbeeld op bedrijfsterreinen, bij depots of bij openbare laadpalen.

De eVito Gesloten Bestelwagen wordt aanbevolen wanneer uw voertuig vooral in de stad onderweg is en gebruikt wordt voor planbare, vaak terugkerende routes. Bovendien is de eVito Gesloten Bestelwagen geschikt voor alle soorten gebruik waarvan het inzetprofiel overeenkomt met de beschikbare actieradius.

Proefrit maken in een eVito Gesloten Bestelwagen?

Interesse in een eVito Gesloten Bestelwagen?

Bekijk onze serviceabonnementen

Een Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen kopen bij Wensink

Een nieuwe Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen kopen?

Bent u op zoek naar een bedrijfswagen voor uw bedrijf waarmee u zelf kunt kiezen hoe u hem wilt rijden? Dan heeft Wensink de Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen voor u. Met een bereik van 330 km (wltp in de stad) kunt u altijd en overal efficiënt te werk gaan. Bij Wensink kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met uw eVito Gesloten Bestelwagen, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Kom langs bij Wensink en bekijk wat voor u de mogelijkheden zijn. 

Gebruikte Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen kopen?

Toch liever een gebruikte eVito Gesloten Bestelwagen? Ook dit is mogelijk bij Wensink. Wij hebben een groot assortiment op voorraad, kom langs bij Wensink en bespreek met één van onze verkopers de mogelijkheden. 

Certified Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen kopen?

Toch liever een Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen kopen met Mercedes-Benz Certified? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen

Elektrische totaaloplossing, voor thuis of onderweg.

Wensink zorgt ervoor dat u aangenaam onderweg bent! Ook als het gaat om elektrische mobiliteit. We zijn graag uw partner in mobiliteit en doordat wij vele jaren ervaring hebben in deze branche zijn we daar ook uitstekend toe in staat. Wensink helpt u graag met een laadoplossing op maat en u kunt rekenen op de beste service, ook als u uw voertuig niet bij Wensink heeft aangeschaft. Wel zo aangenaam!

Wensink heeft voor u de beschikking over de volgende laadstations:

Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen , zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-evito-gesloten-bestelwagen-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Wilt u ruimte in uw elektrische bestelwagen dan kan de eVito Gesloten Bestelwagen een goede uitkomst bieden. Nog meer ruimte gewenst dan de eVito? Bekijk dan eens de eSprinter Gesloten Bestelwagen

1 De werkelijke actieradius is ook afhankelijk van de individuele rijstijl, de weg- en verkeersomstandigheden, de buitentemperatuur en het gebruik van airconditioning/verwarming, en kan daarom verschillen.