ford-ecosport-hero-mobiel

Ford EcoSport

De perfecte SUV voor in de stad en daarbuiten
Hoe wilt u de Ford EcoSport rijden?
De EcoSport heeft een bijtelling van 22%

Ford EcoSport: vanuit elke hoek opvallend

U voelt het meteen als u achter het stuur plaatsneemt. U heeft overzicht en controle. Niet alleen dankzij de hoge zit, maar ook door de eenvoudige bediening van alle systemen. En de stijlvolle LED-verlichting die u optimaal zicht geeft. En zodra u start, merkt u dat alle vier de wielen even hard meewerken om u onder alle omstandigheden zekerheid te bieden; zelfs als u op een helling staat. Wij nemen namelijk graag het zeker voor het onzekere. En met verkeersbordherkenning houdt de Ford EcoSport u ook nog eens op de hoogte hoe hard u mag rijden.

Dankzij een aantal eigenschappen van de Ford Ecosport word het rijden plezieriger en gemakkelijker. Denk hierbij aan hill start assist en de LED-dagrijverlichting. De 1.0 EcoBoost-benzinemotor levert 125pk en staat garant voor een plezierige rit. Verder kunt u door het krachtige B&O geluidssysteem tijdens uw rit luisteren naar uw favoriete muziek vanaf uw telefoon die met het SYNC3 systeem gekoppeld word. Ook zit de EcoSport vol met geavanceerde hulp technologieën, waardoor u en uw gezin altijd veilig onderweg zijn. 

Met ingang van 2023 heeft Ford besloten om de productie van de EcoSport stop te zetten, waardoor het niet langer mogelijk is om dit model nieuw te bestellen.

Hoewel hiermee het einde is gekomen aan de Ford EcoSport betekent het niet dat er geen alternatieven zijn bij Ford in dit segment. Voor degenen die op zoek zijn naar een nieuwe vergelijkbare cross-over, biedt Ford de veelzijdige Puma als alternatief.

Proefrit maken in een EcoSport?

Interesse in een EcoSport?

Bekijk onze serviceabonnementen

Ford EcoSport uitvoeringen

Een Ford EcoSport kopen bij Wensink

Een gebruikte Ford EcoSport kopen?

Bent u liever op zoek naar een Ford EcoSport occasion? Ook dit is bij Wensink mogelijk. U kunt gerust contact opnemen met één van onze verkoop medewerkers, maar u kunt ook altijd langs komen bij ons in de showroom.

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Ford EcoSport financieren

Rijden in een gloednieuwe Ford EcoSport, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Ford EcoSport. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Ford EcoSport leasen

Voor al uw medewerkers een Ford EcoSport leasen? Of privé rijden in een prachtige Ford tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Ford EcoSport zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Ford EcoSport Private Lease

Een spiksplinternieuwe Ford EcoSport leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Ford Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Ford EcoSport onderhouden

Ford maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Ford EcoSport. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Ford in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Ford agentschap onderhouden wij elke Ford EcoSport zoals het moet, volgens de voorschriften van Ford. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Ford technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Ford serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
ford-ecosport-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Ford 

Wanneer u een compacte SUV wilt, is de Ford EcoSport uitermate geschikt voor u. In deze range biedt Ford ook alternatieven voor dezelfde kwaliteit, prestaties en een hoge instap die u gewend bent maar dan met meer ruimte, hiervoor bent u bij de Ford Puma bij het juist adres. Als u op zoek bent naar een plug-in hybride in combinatie met veel laadruimte is de Ford Kuga verantwoorde keuze. Voor wie zoekt naar groter, stoerder en krachtiger, dan is er nog de Ford Explorer, het absolute SUV topmodel van Ford.

Liever een elektrisch alternatief, dan is de 100% elektrische Ford Mustang Mach-E wellicht iets voor u. Wensink helpt u graag bij het vinden van de perfecte Ford.