wensink-ford-fordliive-hero-mobiel

FORDLiive 

Voor de hoogste uptime van uw bedrijfswagenpark

Uw bedrijfswagens op de weg met FORDLiive 

Als bedrijfswagens uitvallen, stoppen de bedrijven met draaien. Dit is niet gunstig voor de uptime van het wagenpark en de productiviteit. Het is daarom dat Ford, de service FORDLiive heeft ontwikkeld.

Maak kennis met FORDLiive voor slimmere onderhoudsbeslissingen, snelle doorlooptijden en specifieke, datagestuurde technische ondersteuning. FORDLiive is een geïntegreerd producten- en dienstenpakket om de productiviteit van je verbonden Ford bedrijfswagen te maximaliseren. Bekijk de video hieronder voor meer informatie:

wensink-ford-video-fordliive-mobiel

Video afspelen

Ford service pro

Met Ford servcie pro zetten wij ons in om de downtime van u bedrijfswagen te minimaliseren, u productiviteit te maximaliseren en ongemakken en kosten te beperken. Profiteer van een reeks specialistische mogelijkheden, waaronder verruimde openingstijden, snel onderhoud terwijl u wacht en eenvoudige toegang tot het online boeken van onderhoud.

Wagenpark beheer met de FordPass Pro app

  • FordPass Pro app ideale connectiviteitsoplossing voor kleinere wagenparken
  • Op één smartphone inzicht in status van maximaal vijf Fords
  • Online onderhoudsbeurt boeken kan eenvoudig via toekomstige Service Booking
wensink-ford-fordpass-slider-1

Veel gestelde vragen

Wat is Ford Liive?

Slimmere onderhoudsbeslissingen, snelle doorlooptijden en specifieke, data gestuurde technische ondersteuning voor uw bedrijfswagen. Zodat uw bedrijf nooit stilstaat.

Waarom Ford Liive?

Ford Liive biedt specialistische mogelijkheden, waaronder verruimde openingstijden, snel onderhoud terwijl u wacht en eenvoudige toegang tot het online boeken van onderhoud.