ford-lease-hero-mobile

Een Ford leasen bij Wensink

Wij bieden verschillende leasevormen aan, passend bij uw wensen.

Het gemak van Private Lease

Met Private Lease bij Wensink geniet je van het ultieme gemak van zorgeloos rijden in een gloednieuwe Ford, allemaal voor een vast en betaalbaar maandelijks bedrag. Geen gedoe met onverwachte kosten of onderhoud, gewoon puur rijplezier. Ontdek vandaag nog het gemak van Private Lease bij Wensink en ervaar de vrijheid van de open weg zonder zorgen!

Ford-homepage-private-lease-slider
ford-zakelijk-lease-slider

Geen zorgen om uw auto met Zakelijk Lease

Met Zakelijk Lease hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto. Wij regelen alles, zodat u zich volledig kunt focussen op uw werk of bedrijf. Geniet van aangenaam rijden en laat ons het werk doen!

Lease mogelijkheden bij Wensink

Wensink biedt verschillende mogelijkheden als het gaat om leasen. Zo bieden wij zowel particulier als zakelijk leasen aan. U kunt ervoor kiezen deze auto aan te schaffen door middel van financiering of andere leaseopties. Tevens bieden wij ook verzekeringen en serviceabonnementen aan voor u en uw Ford.

Veelgestelde vragen

Wat is Private Lease?

Voor een vast scherp bedrag per maand kunt u privé een auto leasen bij Wensink Ford.

Waarom Private Lease?

Door middel van een scherp bedrag per maand nemen wij alle zorgen voor uw weg zoals: onverwachte kosten. U hoeft alleen nog maar te tanken.

Wat moet ik doen als ik schade heb opgelopen met mijn Ford?

Geen zorgen, we helpen u graag! Bij opgelopen schade kunt u terecht bij alle vestigingen van Wensink. Wij handelen de schade volledig voor u af.