ford-services-video-check-hero-mobiel

Ford Video Check bij Wensink

Een gratis persoonlijke video

Ford Video Check

Bij bijna elk bezoek aan onze werkplaats ontvangt u een gratis persoonlijke video. Dit is een unieke service waarmee we ervoor willen zorgen dat u altijd op de hoogte bent van de staat van uw Ford en wat er eventueel nog aan onderhoud gedaan moet worden.

Onze technische specialist neemt de video op tijdens het bezoek aan de werkplaats en vertelt u in heldere taal wat er precies is gecontroleerd en wat er eventueel nog gedaan moet worden. Zo heeft u altijd een duidelijk overzicht van wat er is gebeurd en wat u kunt verwachten in de toekomst.

Maar dat is niet alles. Onze specialist geeft u ook persoonlijk advies over het onderhoud van uw Ford. Zo weet u precies wat u kunt doen om ervoor te zorgen dat uw auto in topconditie blijft en zo lang mogelijk meegaat.

Bovendien ontvangt u de video via sms of email en kunt deze altijd bekijken, waar u ook bent.

Kortom, met de gratis persoonlijke video bent u altijd op de hoogte van wat er is gedaan aan uw Ford en wat u kunt verwachten in de toekomst. Zo kunt u met een gerust hart de weg op en genieten van uw auto. Met Ford Video Check weet u precies waar u aan toe bent en hebt u altijd de controle!

Ook een Ford Video Check ontvangen?

ford-services-video-check-video-mobiel

Video afspelen