ford-lease-financieren-hero-mobiel

Uw Ford financieren bij Wensink

Wij bieden u de mogelijkheid uw voertuig te financieren

Uw Ford financieren 

We begrijpen dat u bij het kopen van uw Ford zo min mogelijk financiële risico’s wilt lopen. Bij Wensink denken we graag met u mee. Daarom bieden we u de mogelijkheid uw Ford te financieren. Op een manier die bij u past, wel zo flexibel! We bieden financieringsmogelijkheden voor zakelijke en particuliere klanten. Wensink gaat samen met u op zoek naar een oplossing die naadloos aansluit op uw wensen als het gaat om het financieren van een auto. Benieuwd naar de mogelijkheden als het gaat om een auto financieren? We helpen u graag! 

Particulier Ford financieren

Heeft u een auto op het oog, maar wilt u het aankoopbedrag liever niet in één keer betalen? Wensink helpt u graag verder door het aanbieden van een financiering. U rijdt dan een nieuwe of gebruikte auto zonder uw (volledige) spaargeld in te leggen.

Meer informatie

Zakelijk Ford financieren

Financial lease, ook wel zakelijk financieren genoemd, is een flexibele vorm van financieren. Bij deze vorm van financieren bent u zelf de eigenaar van de auto en betaalt u de auto in termijnen af.

Meer informatie

Ford Options

Ford Options werkt heel eenvoudig. Bij de aankoop van uw auto stelt Ford de toekomstige gegarandeerde minimumwaarde over twee of drie jaar vast (de TGMW). U betaalt tijdens de looptijd alleen het verschil tussen de aanschafprijs en de TGMW, in maandelijkse termijnen plus een vast laag rentepercentage. 

Hoe werkt Ford Options
U lost de TGMW niet af tijdens de contractperiode, maar betaalt dus alleen het verschil tussen de aanschafprijs en de TGMW plus een laag rentebedrag. Aan het einde van het contract zijn er 3 mogelijkheden: het contract vernieuwen, de auto teruggeven of de auto houden. 

Hoe werkt Ford Options? Wij van Wensink Ford leggen het je uit.

ford-options-video-mobiel

Video afspelen

Veel gestelde vragen

Wat houdt financieren bij Wensink in?

Wensink Ford biedt de mogelijkheid om uw voertuig te financieren. U rijdt dan een voertuig zonder meteen volledig het bedrag te betalen.

Kan iedereen een financiering krijgen voor een auto?

U moet sowieso ouder dan 18 jaar zijn. Daarnaast bespreken wij de mogelijkheden m.b.t. uw financiële situatie.

Op welke manieren kan ik financieren bij Wensink Citroën?

Zakelijk en particulier zijn er verschillende mogelijkheden.