ford-services-ford-protect-hero-mobiel

Ford Protect bij Wensink

Ford Wensink zorgt er graag voor dat u zorgeloos kunt autorijden

Ford Protect

Ford Wensink zorgt er graag voor dat u zorgeloos kunt autorijden, ook tot twee jaar na de eerste kentekenregistratie van uw auto. Dat doen we met Ford Protect. Dit is een garantieverzekering die de garantie verlengt tot drie, vier of vijf jaar. De perfecte bescherming tegen onvoorziene reparatiekosten!

Besluit u uw Ford te verkopen? In dit geval is Ford Protect overdraagbaar. Dat kan resulteren in een gunstigere restwaarde en een voordeel voor de volgende eigenaar. De Ford Protect Verlengde Garantieverzekering wordt aangeboden door Allianz Global Assistance.

Garantie op maat voor uw Ford

U bepaalt zelf de duur van uw verlengde garantieverzekering: van drie (2+1) tot vijf jaar (2+3) en van 60.000 tot maximaal 200.000 kilometer. Als u niet direct bij aankoop van de auto over de verlengde garantieverzekering heeft beslist, dan kunt u Ford Protect later alsnog aanschaffen. Let op: Ford Protect kiezen kan tot 12 maanden na de eerste kentekenregistratie van uw Ford.

Uitgebreide dekking voor uw Ford 

Bijna alle reparaties, die worden uitgevoerd gedurende de duur van uw verlengde garantieverzekering, vallen onder de dekking van Ford Protect. Kosten van het normale onderhoud of voor vervanging van slijtageonderdelen vallen niet onder de verlengde garantieverzekering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ruitenwissers, remblokken en banden.

Veel gestelde vragen

Wat is Ford Protect?

Dit is een garantieverzekering die de garantie verlengt tot drie, vier of vijf jaar. Zodat u als de garantie vervalt nog steeds zorgeloos onderweg bent.

Wat valt er onder de garantie van Ford Protect?

Bijna alle reparaties, die worden uitgevoerd gedurende de duur van uw verlengde garantieverzekering, vallen onder de dekking van Ford Protect. Slijtage aan uitenwissers, remblokken en banden niet.

Wat als ik mijn Ford verkoop? Gaat deze service dan nog door?

 In dit geval is Ford Protect overdraagbaar. Dat kan resulteren in een gunstigere restwaarde en een voordeel voor de volgende eigenaar. De Ford Protect Verlengde Garantieverzekering wordt aangeboden door Allianz Global Assistance.