ford-explorer-hero-mobiel

De nieuwe elektrische Ford Explorer

Gebouwd voor een leven vol avontuur
Hoe wilt u de Ford Explorer rijden?
De Explorer heeft een bijtelling van 16%

Kopen vanaf

€ 41.450

Private lease

€ 599

Zakelijke lease

€ 599

Ford Explorer: gemaakt voor luxe, uitgerust voor avontuur

Ontdek de nieuwe, volledig elektrische Ford Explorer – de middelgrote crossover met twee zitrijen die ontworpen is voor een enerverende rijervaring. Het eerste volledig elektrisch volumemodel van Ford dat in Europa wordt gebouwd en een uitgebreide standaarduitrusting die maximaal comfort en gemak garanderen.

Met het accupakket dat in slechts 25 minuten van 10% naar 80% kan worden opgeladen, zorgt de Explorer voor een enerverende rijervaring. Bovendien beschikt de Explorer over een verstelbaar 15-inch display, My Private Locker en MegaConsole om uw rit nog aangenamer te maken.

Het interieur van de nieuwe Ford Explorer is ontworpen voor maximaal gebruiksgemak en flexibiliteit. Het 15-inch scherm past perfect bij de rest van het interieur en kan handmatig van een lagere positie naar een rechtopstaande, hogere positie worden geschoven. Hierdoor wordt meteen een extra opbergvak geopend, wat bijdraagt aan de praktische indeling van het interieur.

De nieuwe, volledig elektrische Ford Explorer is verkrijgbaar in twee luxueuze versies: de Explorer en de Explorer Premium. Met de uitgebreide standaarduitrusting, waaronder verwarmbare voorstoelen en een verwarmbaar stuurwiel, een bestuurdersstoel met massage, keyless entry en een soundbar, is de Explorer de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en technologisch geavanceerde crossover.

Interesse in een Explorer?

Bekijk onze serviceabonnementen

ford-explorer-video-mobiel

Video afspelen

Ford Explorer uitvoeringen

Een Ford Explorer kopen bij Wensink

Een nieuwe Ford Explorer kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe Ford Explorer? De SUV die gemaakt is voor luxe en een groot avontuur. Wensink kan u hiermee helpen. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met uw Ford te maken heeft. Wij helpen u van aanschaf en lease tot verzekering en service. Graag zien wij u bij ons in de showroom verschijnen om met één van onze verkopers uw droom Ford samen te stellen.

Een gebruikte Ford Explorer kopen?

Bent u liever op zoek naar een Ford Explorer occasion? Ook dit is bij Wensink mogelijk. U kunt gerust contact opnemen met één van onze verkoop medewerkers, maar u kunt ook altijd langs komen bij ons in de showroom.

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Ford Explorer financieren

Rijden in een gloednieuwe Ford Explorer, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Ford Explorer. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Ford Explorer leasen

Voor al uw medewerkers een Ford Explorer leasen? Of privé rijden in een prachtige Ford tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Ford Explorer zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Ford Explorer Private Lease

Een spiksplinternieuwe Ford Explorer leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Ford Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Ford Explorer onderhouden

Ford maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Ford Explorer. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Ford in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Ford agentschap onderhouden wij elke Ford Explorer zoals het moet, volgens de voorschriften van Ford. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Ford technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Ford serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement

Overige modellen van Ford 

Wanneer u een SUV die op alle fronten topprestaties levert is de Ford Explorer uitermate geschikt voor u. In deze range biedt Ford ook compactere alternatieven voor dezelfde kwaliteit en prestaties die u gewend bent, hiervoor bent u bent u bij de Ford EcoSport of de stijlvolle Ford Puma bij het juist adres. Als u op zoek bent naar een plug-in hybride in combinatie met veel laadruimte is de Ford Kuga verantwoorde keuze.

Liever een elektrisch alternatief, dan is de 100% elektrische Ford Mustang Mach-E wellicht iets voor u. Wensink helpt u graag bij het vinden van de perfecte Ford.