ford-puma-hero-mobiel

Ford Puma

Waar design en ruimte elkaar vinden
Hoe wilt u de Ford Puma rijden?
De Puma heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 32.995

Private lease

€ 479

Zakelijke lease

€ 499

De nieuwe Ford Puma: waar design en ruimte elkaar vinden

Met geavanceerde functies die rechtstreeks uit hogere voertuigsegmenten zijn overgenomen, waaronder SYNC 4-connectiviteit en Predictive Speed Assist, biedt de nieuwe Ford Puma een ongeëvenaarde rijervaring. Dankzij deze technologieën wordt cruisen op de snelweg moeiteloos en intuïtief, waardoor u volledig kunt genieten van de rit.

Een interieur eaar functionaliteit samenkomt met stijl
Stap in het compleet nieuwe interieur van de Ford Puma, waar een op de bestuurder gericht dashboard wordt gecombineerd met twee 12-inch displays en een geïntegreerde soundbar. Dit zorgt voor een moderne en comfortabele rijomgeving, ideaal voor lange ritten of stadsavonturen.

De 100% elektrische Ford Puma
Later in 2024 zal de volledig elektrische Ford Puma Gen-E worden onthuld, waarmee Ford zijn toewijding aan duurzame mobiliteit benadrukt. Met deze nieuwe toevoeging aan het Puma-gamma biedt Ford een groenere en milieuvriendelijkere rijervaring voor de toekomst.

Marktintroductie en beschikbaarheid
Benieuwd naar de nieuwe Ford Puma? Vanaf juni staat hij in de showrooms, maar is nu al te bestellen.

Proefrit maken in een Puma?

Interesse in een Puma?

Bekijk onze serviceabonnementen

Ford Puma uitvoeringen

Een Ford Puma kopen bij Wensink

Een nieuwe Ford Puma kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe Ford Puma? Een auto met een goed ontworpen design. Wensink kan u hiermee helpen. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met uw Ford te maken heeft. Wij helpen u van aanschaf en lease tot verzekering en service. Graag zien wij u bij ons in de showroom verschijnen om met één van onze verkopers uw droom Ford samen te stellen.

Ford Puma tweedehands kopen?

Bent u liever op zoek naar een Ford Puma occasion? Ook dit is bij Wensink mogelijk. U kunt gerust contact opnemen met één van onze verkoop medewerkers, maar u kunt ook altijd langs komen bij ons in de showroom.

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Ford Puma

Ford Puma Private Lease of Zakelijk Lease

Rijden in een gloednieuwe Ford Puma, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Ford Puma. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Ford Puma leasen

Voor al uw medewerkers een Ford Puma leasen? Of privé rijden in een prachtige Ford tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Ford Puma zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Ford Puma Private Lease

Een spiksplinternieuwe Ford Puma leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Ford Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Ford Puma onderhouden

Ford maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Ford Puma. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Ford in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Ford agentschap onderhouden wij elke Ford Puma zoals het moet, volgens de voorschriften van Ford. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Ford technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Ford serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
ford-puma-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Ford 

Gezinsauto’s, stadsauto’s, zakenauto’s, stationwagens, SUV’s, crossovers, elektrische auto’s en hybrids. Ford heeft het allemaal. Kiezen lastig? Niet wanneer u zich laat adviseren door één van onze experts. Wensink vertelt u met alle liefde over de verschillen tussen typische stadsauto’s als bijvoorbeeld de Ford Fiesta, Focus en Mondeo. Of ga voor één van de modellen uit het aanbod aan SUV’s en Crossovers. De Ford EcoSport, Kuga of het topmodel de Explorer.

Liever een elektrisch alternatief, dan is de 100% elektrische Ford Mustang Mach-E wellicht iets voor u. Wensink helpt u graag bij het vinden van de perfecte Ford.