ford-focus-hero-mobiel

De Ford Focus

Verfrissend opvallend
Hoe wilt u de Ford Focus rijden?
De Focus heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 31.995

Private lease

€ 449

Zakelijke lease

€ 519

De Ford Focus: verfrissend opvallend

De Focus is ontworpen om een uitzonderlijke mix van nauwkeurige rijeigenschappen en een opmerkelijk zuinig brandstofverbruik te leveren. En nu is hij verkrijgbaar met een geavanceerde EcoBoost hybride aandrijflijn om de uitstoot te helpen verminderen en tegelijkertijd het vermogen en de efficiëntie nog verder te verbeteren.

Ook heeft Ford de focus gelelgd op het ontwerp van de nieuwe Focus, hierbij heeft Ford een nieuwe vormgegeven voorzijde, nieuwe motorkap, bumper en grille en zijn de nieuwe LED-koplampen met geïntegreerde mistlampen en kenmerkende achterlichten in een nieuwe vorm. De Focus is beschikbaar in veel verschillende uitvoeringen. Dit kan verschillen van luxe en comfort van de Titanium uitvoering tot de adembenemende topprestaties van de ST. 

Proefrit maken in een Focus?

Interesse in een Focus?

Bekijk onze serviceabonnementen

Ford Focus uitvoeringen 

Een Ford Focus kopen bij Wensink

Een nieuwe Ford Focus kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe Ford Focus? Een mooie verfrissende en opvallende hatchback. Wensink kan u hiermee helpen. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met uw Ford te maken heeft. Wij helpen u van aanschaf en lease tot verzekering en service. Graag zien wij u bij ons in de showroom verschijnen om met één van onze verkopers uw droom Ford samen te stellen. 

Een gebruikte Ford Focus kopen?

Bent u liever op zoek naar een Ford Focus occasion? Ook dit is bij Wensink mogelijk. U kunt gerust contact opnemen met één van onze verkoop medewerkers, maar u kunt ook altijd langs komen bij ons in de showroom.

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Ford Focus

Ford Focus financieren

Rijden in een gloednieuwe Ford Focus, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Ford Focus. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Ford Focus leasen

Voor al uw medewerkers een Ford Focus leasen? Of privé rijden in een prachtige Ford tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Ford Focus zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Ford Focus Private Lease

Een spiksplinternieuwe Ford Focus leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Ford Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Ford Focus onderhouden

Ford maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Ford Focus. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Ford in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Ford agentschap onderhouden wij elke Ford Focus zoals het moet, volgens de voorschriften van Ford. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Ford technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Ford serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
ford-focus-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Ford 

Als het gaat om de flexibel inzetbare stadsauto, is er natuurlijk één winnaar: de Ford Focus. Maar in deze range biedt Ford ook alternatieven voor wie net wat meer ruimte wenst of een iets andere look is en de Mondeo zijn dan ook bijzonder mooi. Liever een SUV of crossover? Neem dan een kijkje bij de Ford EcoSport, de sportieve Puma of het absolute topmodel de Explorer. Gaat u toch voor een SUV met Plug-In Hybride? Dan bent u bij de Ford Kuga bij het juiste adres.

Liever een elektrisch alternatief, dan is de 100% elektrische Ford Mustang Mach-E wellicht iets voor u. Wensink helpt u graag bij het vinden van de perfecte Ford.