ford-ecosport-hero-mobiel

Ford EcoSport

Altijd een ruime voorraad Ford EcoSport, zowel nieuw als gebruikt

* Tarief is op basis van full operational lease én is een vanaf prijs. Op de voertuig detailpagina vindt u de voorwaarden omtrent looptijd en kilometrage.

Wensink heeft altijd een grote voorraad van nieuwe of gebruikte Ford EcoSport.

Bent u op zoek naar een nieuw of gebruikte auto die aan al uw eisen voldoet? Wensink heeft voor u de Ford Ecosport. Wij hebben een ruime selectie aan nieuwe of tweedehands EcoSports in verschillende kleuren en uitvoeringen, zodat u altijd iets kunt vinden dat bij u past.

Al onze gebruikte auto's zijn nauwkeurig nagekeken en geserviced, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een kwalitatief hoogwaardige auto koopt. Of u nu op zoek bent naar een sportief model, een ruime gezinsauto of een zuinige stadsauto, wij hebben het allemaal. Bekijk onze voorraadpagina's voor nieuwe en gebruikte auto's om ons aanbod te bekijken en laat u verrassen door ons ruime aanbod.

Bovendien zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk en bieden wij regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen en acties. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte nieuwe of tweedehands auto.

Interesse in een Nieuwe EcoSport?

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe Ford EcoSport of u wilt meer informatie? U kunt heel makkelijk contact met ons opnemen en dan zorgen wij ervoor dat u voorzien wordt van de juiste informatie die u nodig bent.

Interesse in een EcoSport occasion?

Heeft u interesse in een nieuwe auto of een occasion EcoSport en wilt u meer informatie? Dit kunt u eenvoudig aanvragen en we nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om u te voorzien van de door u aangevraagde informatie. 

Eerst de auto ervaren met een proefrit

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte EcoSport, maar wilt u eerst graag een proefrit maken om te ervaren hoe de auto rijdt? Wij bieden de mogelijkheid om een proefrit te maken in onze nieuwe of gebruikte EcoSport! Zo kunt u zien of de auto aan al uw wensen voldoet voordat u een beslissing maakt.

Onze proefritten voor nieuwe of gebruikte auto's zijn beschikbaar voor verschillende merken en modellen. Of u nu op zoek bent naar een sportief model, een ruime gezinsauto of een zuinige stadsauto, wij hebben het allemaal

Twijfelt u over financieren of lease?

Bij Wensink begrijpen we dat u niet zomaar een auto koopt. Dit is een grote uitgaven en daar willen we u graag in assisteren. Bij Wensink heeft u meerdere mogelijkheden om uw nieuwe auto of occasion te kopen. Denk aan het leasen van uw auto, zowel Private als Zakelijk is een mogelijkheid. U kunt uw auto ook financieren tegen een gunstig tarief. Zo betaalt u maandelijks een vast bedrag, zonder dat u in een keer een fors bedrag op tafel legt.

Onderhoudsabonnement

Wensink wilt u graag ontzorgen als het gaat om autorijden. Met een onderhoudsabonnement gaat u zorgeloos onderweg, omdat alles voor u is geregeld. Het enige wat u zelf hoeft te doen is tanken. Al het regelwerk om te zorgen dat uw voertuig langer mee gaat, nemen wij door middel van onderhoudsabonnement uit handen. Bijvoorbeeld als u uw auto wilt laten controleren of een onderhoudsbeurt wilt plannen.