ford-services-pechhulp-hero-mobiel

Pechhulp voor u

Wij houden u op de weg, wel zo aangenaam

Zorgeloos onderweg

Wensink snapt dat u altijd zorgeloos op weg wilt zijn. Echter kan het altijd voorkomen dat er onderweg iets onverwachts gebeurt met uw Ford. Wij staan in alle gevallen voor u klaar en helpen u waar we kunnen met onze ervaren monteurs. Bij Wensink nemen we autopech heel serieus.

Wat te doen bij autopech?

Mocht het voorkomen dat u pech heeft met uw Ford is het allereerst verstandig om te weten wat u het beste zelf wel en juist niet moet doen als u autopech heeft. daarom hebben we speciaal voor u een aantal tips samengesteld:

  • Probeer bij een pechhaven te komen. Lukt dat niet, wijk dan uit naar de vluchtstrook.
  • Zet uw Ford zover mogelijk naar rechts. Draai uw voorwielen richting de berm, zodat uw Ford bij een eventuele aanrijding niet de weg opschiet.
  • Zet uw alarmlichten aan en stap voorzichtig uit.
  • Trek een veiligheidsvest aan en neem plaats achter de geleiderail. Houd altijd zicht op het aankomende verkeer.
  • Steek nooit de weg over.
  • Laat niemand achter in de auto.
pechhulp-slider-4

Pechhulp van Wensink

Pechhulp is een onderdeel in veel van onze serviceabonnementen. Zo bieden wij voor iedereen een passende totaaloplossing. Laat u zich goed informeren in onze showroom, telefonisch of online over de verschillende mogelijkheden.

Veel gestelde vragen

Waar kan ik terecht voor pechhulp?

Bij Wensink bieden wij meerdere locaties, die u kunnen helpen bij pechhulp. 

Is pechhulp een onderdeel van Wensink Service- en onderhoudsabonnementen?

Ja, pechhulp is een onderdeel in veel van onze Service- en onderhoudsabonnementen. Hiermee zorgen we voor Zo bieden wij voor iedereen een passende totaaloplossing. Laat u zich goed informeren in onze showroom, telefonisch of online over de verschillende mogelijkheden.