ford-ecosport-hero-mobiel

Ford EcoSport

De perfecte SUV voor in de stad en daarbuiten
Hoe wilt u de Ford EcoSport rijden?
De EcoSport heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 30.640

Private lease

€ 419

Zakelijke lease

€ 429

Ford EcoSport: vanuit elke hoek opvallend

U voelt het meteen als u achter het stuur plaatsneemt. U heeft overzicht en controle. Niet alleen dankzij de hoge zit, maar ook door de eenvoudige bediening van alle systemen. En de stijlvolle LED-verlichting die u optimaal zicht geeft. En zodra u start, merkt u dat alle vier de wielen even hard meewerken om u onder alle omstandigheden zekerheid te bieden; zelfs als u op een helling staat. Wij nemen namelijk graag het zeker voor het onzekere. En met verkeersbordherkenning houdt de Ford EcoSport u ook nog eens op de hoogte hoe hard u mag rijden.

Proefrit maken in een EcoSport?

Interesse in een EcoSport?

Bekijk onze serviceabonnementen

Ford EcoSport uitvoeringen

Een Ford EcoSport kopen bij Wensink

Als officiële Ford dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Ford EcoSport, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Ford EcoSport…dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Ford EcoSport

Ford EcoSport financieren

Rijden in een gloednieuwe Ford EcoSport, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Ford EcoSport. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Ford EcoSport leasen

Voor al uw medewerkers een Ford EcoSport leasen? Of privé rijden in een prachtige Ford tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Ford EcoSport zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Ford EcoSport Private Lease

Een spiksplinternieuwe Ford EcoSport leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Ford Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Ford EcoSport onderhouden

Ford maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Ford EcoSport. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Ford in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Ford dealer onderhouden wij elke Ford EcoSport zoals het moet, volgens de voorschriften van Ford. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Ford technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Ford serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
ford-ecosport-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Ford 

Wanneer u een compacte SUV wilt, is de Ford EcoSport uitermate geschikt voor u. In deze range biedt Ford ook alternatieven voor dezelfde kwaliteit, prestaties en een hoge instap die u gewend bent maar dan met meer ruimte, hiervoor bent u bij de Ford Puma bij het juist adres. Als u op zoek bent naar een plug-in hybride in combinatie met veel laadruimte is de Ford Kuga verantwoorde keuze. Voor wie zoekt naar groter, stoerder en krachtiger, dan is er nog de Ford Explorer, het absolute SUV topmodel van Ford.

Liever een elektrisch alternatief, dan is de 100% elektrische Ford Mustang Mach-E wellicht iets voor u. Wensink helpt u graag bij het vinden van de perfecte Ford.