mercedes-benz-glc-hero-mobiel

Mercedes GLC

Efficiënter dan ooit tevoren dankzij elektrische ondersteuning
Hoe wilt u de Mercedes-Benz GLC SUV rijden?
De GLC heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 74.941

De nieuwe Mercedes-Benz GLC: Begrijpt wat u wilt

Hij is er de nieuwe GLC van Mercedes-Benz, met de komst van de nieuwe generatie presenteert Mercedes-Benz misschien wel zijn belangrijkste SUV.

Met de toenemende prioriteit kan ontkomt de GLC niet aan de elektrificeren. De GLC is nu dan ook voorzien van een elektrisch ondersteuning bovenop de benzine- en dieselmotor. Waar u met de mild-hybride slechts wordt ondersteund wanneer u extra vermogen nodig heeft zoals bij het accelereren krijgt u met de plug-in hybride een volledig elektrisch rijbereik tot 120 kilometer (WLTP)! Hiermee bent u in staat om de meeste dagelijkse ritten volledig elektrisch uit te voeren.

Proefrit maken in een GLC?

Interesse in een GLC?

Bekijk onze serviceabonnementen

Mercedes-Benz GLC uitvoeringen


 

Een Mercedes-Benz GLC kopen bij Wensink

Nieuwe Mercedes-Benz GLC kopen?

Op zoek naar Een SUV met elektrische ondersteuning?  Bij Wensink is dit mogelijk. Wensink heeft voor u de Mercedes-Benz GLC.  Bij ons kunt u terecht met alles wat te maken heeft met uw GLC, van aanschaf en lease tot verzekeringen en service. Ontdek onze voorraad en wij zien u graag bij ons verschijnen, zodat u met één van onze verkopers uw droom GLC realiseren. De Mercedes-Benz GLC is er ook in een plug in hybride. Daarover kunt u meer op onze site vinden

Gebruikte Mercedes-Benz GLC kopen? 

Toch liever op zoek naar een GLC Occasion? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Neem een kijkje op onze occasion pagina of neem contact met ons op. Uiteraard kunt u ook langs komen om ons ruime aanbod te bekijken. Wij hebben de Mercedes-Benz GLC occasions ook in een plug in hybride. Daarover kunt u meer op onze site vinden.

Certified Mercedes-Benz GLC kopen?

Op zoek naar een Gebruikte GLC met Mercedes-Benz Certified? Die hebben wij ook staan bij Wensink. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz GLC

Mercedes-Benz GLC Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz GLC, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz GLC. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz GLC Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz GLC leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz GLC Zakelijk Lease

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz GLC Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz GLC leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Mercedes-Benz GLC onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz GLC. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz GLC zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-glc-suv-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Wanneer u opzoek bent naar een Mercedes-Benz met een hogere instap dan is de GLC uitermate geschikt voor u. Bent u op zoek naar een andere auto met een hoge instap dan is de B-Klasse wellicht iets voor u. Besluit u liever een Limousine te willen dan kan de C-Klasse Limousine wat voor u zijn. Wilt u graag veel kofferbak ruimte dan kan de E-Klasse Estate een mooie uitkomst bieden. Toch liever een andere Mercedes-Benz met een hogere instap gewenst? Dan bent u bij de GLE aan het juiste adres. Besluit u over te stappen op elektrisch rijden dan is de EQA of misschien wel de nieuwe EQS iets voor u