mercedes-benz-glc-coupe-hero-mobiel

De nieuwe Mercedes GLC Coupé

Meer ruimte en meer bereik dan ooit tevoren.
Hoe wilt u de Mercedes-Benz GLC Coupé rijden?
De GLC Coupé heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 79.781

Mercedes-Benz GLC Coupé: de ideale combinatie van duurzaamheid en kracht.

Ontdek de nieuwe Mercedes-Benz GLC Coupé, de vernieuwde carrosserievariant van de GLC-familie die ontworpen is voor wie van een sterker aflopende daklijn houdt. Maar deze keer is er meer dan alleen het oogverblindende ontwerp. De plug-in hybride modellen van de GLC Coupé hebben namelijk een indrukwekkende elektrische actieradius van 119 tot 131 kilometer. Dat betekent dat je nu nog meer van de weg kunt genieten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de brandstofkosten. Met een Cw-waarde van 0,27 is de GLC Coupé ook nog eens een van de meest aerodynamische auto's in zijn klasse. Of je nu op zoek bent naar een elektrisch aangedreven auto of een krachtige machine die topprestaties levert, de GLC Coupé heeft het allemaal.

Proefrit maken in een GLC Coupé?

Interesse in een GLC Coupé?

Bekijk onze serviceabonnementen

Mercedes-Benz GLC Coupé uitvoeringen

Een Mercedes-Benz GLC Coupé kopen bij Wensink

Nieuwe Mercedes-Benz GLC Coupé kopen?

Op zoek naar een nieuwe Mercedes-Benz GLC Coupé? De sportieve variant van de GLC inclusief de elektrische ondersteuning. Bij Wensink is dit allemaal mogelijk. Bij ons kunt u terecht met alles wat te maken heeft met uw GLC Coupé, van aanschaf en lease tot verzekeringen en service. Wij zien u graag bij ons verschijnen en u kunt met één van onze verkopers uw droom GLC Coupé realiseren. De Mercedes-Benz GLC Coupé is er ook in een plug in hybride. Daarover kunt u meer op onze site vinden

Gebruikte Mercedes-Benz GLC Coupé kopen? 

Toch liever op zoek naar een GLC Coupé Occasion? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Neem een kijkje op onze occasion pagina of neem contact met ons op. Wij hebben de Mercedes-Benz GLC Coupé occasions ook in een plug in hybride. Daarover kunt u meer op onze site vinden.

Certified Mercedes-Benz GLC Coupé kopen?

Op zoek naar een Gebruikte GLC Coupé met Mercedes-Benz Certified? Die hebben wij ook staan bij Wensink. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Mercedes-Benz GLC Coupé Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz GLC Coupé, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz GLC Copué. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz GLC Coupé Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz GLC Coupé leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz GLC Coupé Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz GLC Coupé Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz GLC Coupé leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Mercedes-Benz GLC Coupé onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz GLC Coupé. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz GLC Coupé zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-glc-coupe-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Wanneer u opzoek bent naar een Mercedes-Benz met een hogere instap dan is de GLC Coupé uitermate geschikt voor u. Bent u op zoek naar een andere auto met een hoge instap dan is de B-Klasse wellicht iets voor u. Besluit u liever een Limousine te willen dan kan de C-Klasse Limousine wat voor u zijn. Wilt u graag veel kofferbak ruimte dan kan de E-Klasse Estate een mooie uitkomst bieden. Toch liever een andere Mercedes-Benz met een hogere instap gewenst? Dan bent u bij de GLE aan het juiste adres. Besluit u over te stappen op elektrisch rijden dan is de EQA of misschien wel de nieuwe EQS iets voor u