mercedes-benz-glb-hero-mobiel

Mercedes GLB

Doordacht tot in detail 
Hoe wilt u de Mercedes-Benz GLB rijden?
De GLB heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 59.365

Private lease

€ 649

Mercedes-Benz GLB: Kan elke uitdaging aan

Ontdek de vernieuwde Mercedes-Benz GLB, een SUV die u meeneemt op een buitengewone reis. Met een geüpdatet ontwerp aan de voor- en achterzijde, is de GLB nog stijlvoller en indrukwekkender dan ooit tevoren. De nieuwe standaarduitrusting omvat LED High Performance koplampen, comfortabele stoelen met ARTICO/fabric bekleding, een lederen stuurwiel en een vrijstaand dubbel scherm. En dat is nog maar het begin.

De Driving Assistance package is geüpgraded en de nieuwe MBUX-generatie biedt nog meer mogelijkheden voor connectiviteit en gebruiksgemak. Het is een echte game-changer in de wereld van SUV's. En dankzij de nieuwe benzine-hybride motoren met 48-volt netwerktechnologie, wordt de rijervaring nog efficiënter en comfortabeler.

In de vernieuwde Mercedes-Benz GLB kunt u met volle teugen genieten van elke rit. Het is een SUV die alles biedt wat u nodig heeft, en meer.

Proefrit maken in een GLB?

Interesse in een GLB?

Bekijk onze serviceabonnementen

Mercedes-Benz GLB uitvoeringen

Een Mercedes-Benz GLB kopen bij Wensink

Nieuwe Mercedes-Benz GLB kopen?

Op zoek naar een veelzijdige en compacte SUV? Bij Wensink is dit mogelijk. Wij hebben voor u de Mercedes-Benz GLB. Bij ons kunt u terecht met alles wat te maken heeft met uw GLB, van aanschaf en lease tot verzekeringen en service.  Wij zien u graag bij ons verschijnen en u kunt met één van onze verkopers uw droom GLB realiseren. 

Mercedes-Benz GLB occasion kopen? 

Toch liever op zoek naar een GLB Occasion? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Neem een kijkje op onze occasion pagina of neem contact met ons op.
 

Certified Mercedes-Benz GLB kopen?

Op zoek naar een Gebruikte GLB met Mercedes-Benz certified? Die hebben wij ook staan bij Wensink. Wat houd certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Mercedes-Benz GLB Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz GLB, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz GLB. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz GLB Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz GLB leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz GLB Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz GLB Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz GLB leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Mercedes-Benz GLB onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz GLB. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz GLB zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-glb-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Wanneer u opzoek bent naar een Mercedes-Benz met een hogere instap dan is de GLB uitermate geschikt voor u. Bent u op zoek naar een andere auto met een hoge instap dan is de B-Klasse wellicht iets voor u. Besluit u liever een Limousine te willen dan kan de C-Klasse Limousine wat voor u zijn. Toch liever een andere Mercedes-Benz met een hogere instap gewenst? Dan bent u bij de GLC of de GLE aan het juiste adres. Besluit u over te stappen op elektrisch rijden dan is de EQA of misschien wel de nieuwe EQS iets voor u