mercedes-benz-glc-hero-mobiel

Mercedes GLC kopen?

Altijd een ruime voorraad Mercedes-Benz GLC, zowel nieuw als gebruikt

* Tarief is op basis van full operational lease én is een vanaf prijs. Op de voertuig detailpagina vindt u de voorwaarden omtrent looptijd en kilometrage.

Op zoek naar uw nieuwe Mercedes-Benz GLC?

Op zoek naar een efficiënte nieuwe Mercedes-Benz? Bij Wensink hebben wij voor u de GLC op voorraad. Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op voor eventuele vragen. 

Op zoek naar een Mercedes-Benz GLC occasion?

Bij Wensink hebben wij een groot aanbod aan occasions, waaronder de GLC. Bekijk op onze website ons voorraad of voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Geïnteresseerd? 

Heeft u interesse in een specifiek model? Neem contact met ons op of kom direct langs bij één van de dichtstbijzijnde dealers voor de mogelijkheden.

Een proefrit maken in een Mercedes-Benz?

Twijfelt u over uw nieuwe Mercedes-Benz? kom gerust bij ons langs en maak een proefrit in één van onze nieuwe modellen.

Liever financieren of leasen?

Wensink begrijpt dat de aankoop van een nieuwe auto een grote uitgave is, daarom kunnen wij van Wensink u helpen door een scherp private lease aanbod te doen. Zodat u met een prettig gevoel in uw nieuwe Mercedes-Benz kan weg rijden. Voor zakelijke klanten bieden wij nog zakelijke lease.

Het Wensink service abonnement

Ons service abonnement biedt u veel voordelen. Benieuwd naar deze voordelen? bekijk dan even onze pagina Service abonnementen.