mercedes-benz-gle-hero-mobiel

Mercedes GLE

Succes in het groot
Hoe wilt u de Mercedes-Benz GLE rijden?
De GLE heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 93.843

Mercedes-Benz GLE: Elegantie in de puurste vorm

De Mercedes-Benz GLE SUV en GLE Coupé bieden verschillende verbeteringen en functies. Ten eerste is er een geavanceerde spraakassistent die reageert op een breder scala aan spraakcommando's. Daarnaast zijn draadloos Apple CarPlay en Android Auto standaard ingebouwd, zodat je naadloos verbinding kunt maken met je mobiele apparaten. Het geluidssysteem van Burmester met Dolby Atmos zorgt voor een meeslepende audiobeleving.

Met de facelift hebben alle motoren meer vermogen gekregen, vooral de GLE 400e 4Matic die nu 41 pk extra levert. Mercedes heeft ook het gehele GLE-modellengamma voorzien van elektrificatie, inclusief mild hybride en plug-in hybride varianten. De mild hybride modellen zijn uitgerust met een 48-volt boordsysteem, waarmee energie wordt teruggewonnen tijdens het uitrollen en de verbrandingsmotor wordt ondersteund. De plug-in hybride versie heeft een WLTP-actieradius van 109 kilometer en wordt geleverd met een standaard 11 kW-boordlader en een optionele 60 kW DC-snellader.

Proefrit maken in een GLE?

Interesse in een GLE?

Bekijk onze serviceabonnementen

Mercedes-Benz GLE uitvoeringen

Een Mercedes-Benz GLE kopen bij Wensink

Nieuwe Mercedes-Benz GLE kopen?

Op zoek naar een grote familie SUV ideaal voor dagelijks gebruik? Bij Wensink is dit al mogelijk vanaf 90.334. Bij ons kunt u terecht met alles wat te maken heeft met uw GLE, van aanschaf en lease tot verzekeringen en service. Wij zien u graag bij ons verschijnen en u kunt met één van onze verkopers uw droom GLE realiseren. De nieuwe GLE is er ook in een Plug In Hybride.

Mercedes-Benz GLE occasion kopen? 

Toch liever op zoek naar een GLE occasion? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Neem een kijkje op onze occasion pagina of neem contact met ons op. De GLE is er ook in een Hybride variant.

 

Certified Mercedes-Benz GLE kopen?

Op zoek naar een Gebruikte GLE met Mercedes-Benz Certified? Die hebben wij ook staan bij Wensink. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Mercedes-Benz GLE Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz GLE, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz GLE. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz GLE Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz GLE leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz GLE Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz GLE Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz GLE leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Mercedes-Benz GLE onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz GLE. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz GLE zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-gle-suv-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Wanneer u opzoek bent naar een Mercedes-Benz met een hogere instap dan is de GLE uitermate geschikt voor u. Bent u op zoek naar een andere auto met een hoge instap dan is de B-Klasse wellicht iets voor u. Besluit u liever een Limousine te willen dan kan de C-Klasse Limousine wat voor u zijn. Wilt u graag veel kofferbak ruimte dan kan de E-Klasse Estate een mooie uitkomst bieden. Besluit u over te stappen op elektrisch rijden dan is de EQA of misschien wel de nieuwe EQS iets voor u