mercedes-a-klasse-star-edition-private-lease-hero-mobiel

Mercedes-Benz A-Klasse Private Lease

Lease de A-Klasse Star Edition vanaf 579,- per maand!

✓ Vast maandbedrag
✓ incl. verzekering, belastingen, en regulier onderhoud.

Lease de nieuwe A-Klasse Star Edition

Rijd weg in de Mercedes-Benz A-Klasse Star Edition v.a. 579,- p/maand.

Stap in de wereld van premium rijden met onze exclusieve A-Klasse Star Edition. Ervaar het plezier van rijden op een geheel nieuw niveau, met een combinatie van kracht, comfort en stijl die alleen de A-Klasse kan bieden. Met Wensink Lease rijdt u de A-Klasse Star Edition met:

Private Lease vanaf € 579,- per maand 1

Zakelijk Lease vanaf € 639,- per maand 2

Wat maakt de A-Klasse Star Edition uniek?

 • 48V Mild Hybrid aandrijving: Voel de kracht van efficiëntie en prestatie met onze geavanceerde hybride technologie, waardoor elke rit soepeler en milieuvriendelijker wordt.
 • Automatische klimaatregeling THERMOTRONIC: Geniet altijd van een aangename temperatuur, ongeacht de weersomstandigheden.
 • Warmtewerend, donkergetint glas: Houd uw interieur koel en comfortabel, zelfs op zonnige dagen.
 • Panoramaschuifdak: Breng de buitenwereld naar binnen en geniet van een ongeëvenaard gevoel van vrijheid en ruimte.

Ervaar luxe en innovatie als nooit tevoren met de A-Klasse Star Edition. Kies voor een rijervaring die perfect aansluit op uw levensstijl. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van onze Private Lease aanbieding en zet de eerste stap naar een onvergetelijke reis op de weg. Wees snel, deze aanbieding is tijdelijk!

Ruim 500 mensen gingen u voor!

Google reviews
618 reviews
Gemiddeld een 4.3 van 5!
Bekijk alle reviews

Zekerheid met het
Keurmerk Private Lease

Met Private Lease bij Wensink bent u verzekerd van een veilige, verantwoorde en vertrouwde voorwaarden bij uw Private Lease voertuig. Wensink is namelijk aangesloten bij het Keurmerk Private Lease wat hét kwaliteitskeurmerk is om op een betrouwbare wijze particulier een leasecontract af te sluiten. Keurmerk Private Lease is gezamenlijk met de Consumentenbond ontwikkeld zodat u als klant niet tegen onverwachte zaken aanloopt binnen uw contract.

Keurmerk Private Lease verzekert u als klant van o.a. de volgende zekerheden:

 • Recht op onafhankelijke beoordeling bij inleveren lease auto
 • Beperkte bijdrage bij schade
 • Vast maandbedrag zonder onverwachte verhogingen (excl. belastingen)
 • Bedenktijd van 14 dagen
 • Geschillencommissie voor zekerheid bij klachten
 • Bescherming tegen te hoge financiële lasten

Voordelen van Private lease bij Wensink

Het privé leasen van een auto wordt steeds populairder, zeker aangezien de meeste zorgen volledig uit handen worden genomen zoals autoverzekering en wegenbelasting. Uiteraard heeft u extra voordelen wanneer u via Wensink Lease & Services particulier een auto leaset:

 • Minder gereden dit jaar? Wensink betaalt uw overgebleven kilometers terug!
 • Eén vast aanspreekpunt bij Wensink;
 • Bij onderhoud en schade monteert Wensink altijd originele onderdelen op de auto;
 • Geen onverwachte kosten: het maandelijkse bedrag dekt de kosten van de auto, verzekering, belastingen, en regulier onderhoud. U hoeft alleen nog maar te tanken!
 • Flexibiliteit: kies de looptijd die bij u past, variërend van 24 tot 60 maanden. Pas het aan aan uw wensen en behoeften.

1 Wensink Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Wensink Lease & Services B.V. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 5.000 km per jaar. Getoond model en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Meerkilometers min. € 0,06 en max. € 0,15. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 30 april 2024. De algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

2 Getoonde tarieven zijn op basis van Full Operational lease excl. btw, 60 maanden en 10.000 km per jaar. Bijtelling o.b.v. belastbaar inkomen tot € 68.507 en belastingpercentage van 37,10%. Dit betreft een indicatieve berekening waar geen rechten aan ontleend kunnen worden.

* Deze actieperiode is geldig tot en met 30 april 2024 en kan niet worden gecombineerd met andere acties, kortingen of aanbiedingen, tenzij anders vermeld. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden.