mercedes-benz-e-actros-hero-mobiel

Mercedes-Benz eActros 600

Een nieuwe truck voor een nieuwe generatie

De Mercedes-Benz eActros 600: Het begin van een nieuwe dimensie

Ontdek de toekomst van duurzaam transport met de Mercedes-Benz eActros 600. Deze baanbrekende eTruck markeert een nieuw tijdperk in technologie, duurzaamheid, design en rendement voor elektrische wagenparken. De eActros 600 biedt een indrukwekkende actieradius van 500 km zonder tussentijds laden, dankzij zijn krachtige accu van meer dan 600 kWh en efficiënte elektrische aandrijfas.

Met een laadvermogen van ongeveer 22 ton, inclusief standaard aanhangwagen, overtreft de eActros 600 de verwachtingen en biedt hij praktische oplossingen voor transporttaken. Bovendien is tussentijds laden mogelijk tijdens wettelijke chauffeurspauzes, waardoor de eActros 600 meer dan 1.000 km per dag kan afleggen.

De verkoop van deze eTruck begint later dit jaar, en serieproductie is gepland voor eind 2024. Mercedes-Benz Trucks gaat zelfs nog verder door kippervarianten van de eActros 600 te produceren, waardoor klanten nog meer mogelijkheden krijgen voor volledig elektrisch transport.

Met de eActros 600 opent Mercedes-Benz Trucks de deur naar een duurzamere en efficiëntere toekomst voor langeafstandstransport. Bereid u voor op de volgende stap in elektrische mobiliteit.

Interesse in de volledig elektrische eActros?

Een Mercedes-Benz Actros kopen bij Wensink

Als officiële Mercedes-Benz dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Mercedes-Benz Actros anschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Mercedes-Benz Actros...dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Elektrische totaaloplossing, voor thuis of onderweg.

Wensink zorgt ervoor dat u aangenaam onderweg bent! Ook als het gaat om elektrische mobiliteit. We zijn graag uw partner in mobiliteit en doordat wij vele jaren ervaring hebben in deze branche zijn we daar ook uitstekend toe in staat. Wensink helpt u graag met een laadoplossing op maat en u kunt rekenen op de beste service, ook als u uw voertuig niet bij Wensink heeft aangeschaft. Wel zo aangenaam!

Wensink heeft voor u de beschikking over de volgende laadstations:

Mercedes-Benz eActros Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz eActros. zonder het complete bedrag in een keer te hoeven betalen.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz eActros. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz eActros Lease

Voor al uw chauffeurs een eActros leasen, tegen een aantrekkelijk, all-in maanbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz eActros Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een truck op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz eActros onderhouden

Mercedes maakt trucks die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz eActros. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Mercedes-Benz eActros in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de truck zijn waarde behoudt. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz eActros zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici.

mercedes-benz-e-actros-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz

Grotere lading vervoeren over lange afstanden? Dan is de ruime en comfortabele Mercedes-Benz Actros een perfecte optie. Op zoek naar een wendbaar voertuig dan is de Mercedes-Benz Atego wellicht wat voor u. Voor het zware werk en transport is er ook nog de krachtige en robuste Mercedes-Benz Arocs. Tevens hebben wij de veelzijdige Merces-Benz Unimog U 219 – U 530 en Mercedes-Benz Unimog U 4023 – U 5023. Wanneer u een veelzijdig voertuig wil voor stedelijke mobiliteit wil is de Mercedes-Benz Econic uitermate geschikt voor u. Ten slotte is er ook de Zetros voor het aller zwaarste werk.