mercedes-benz-trucks-reman-hero-mobiel

Originele Ruilonderdelen ReMan

De originele ruilonderdelen van Mercedes-Benz
 

Originele Ruilonderdelen ReMan: Onderdelen in uitstekende staat

Ook wanneer een Mercedes-Benz ouder wordt, zijn de meeste onderdelen nog in uitstekende staat. Daarom nemen we elk defect onderdeel van u terug. U ontvangt daarbij een creditnota voor de waarde van het door u geretourneerde oude onderdeel op uw rekening, goed voor een hersteld en gecontroleerd origineel ruilonderdeel van Mercedes-Benz.

Desgewenst zorgen wij natuurlijk meteen voor de montage en demontage van de onderdelen. Elk onderdeel dat door ons opnieuw kan worden gerepareerd, spaart de productiekosten van een nieuw onderdeel uit. Dit levert een prijsvoordeel tot 50% op, dat we onmiddellijk aan u doorgeven.

De originele ruilonderdelen van Mercedes-Benz vormen voor u een milieuvriendelijke, voordelige en duurzame oplossing voor reparaties met de kwaliteit van nieuwe onderdelen, inclusief de wereldwijde onderdelengarantie.

Voordelen die Mercedes-Benz Originele Ruilonderdelen u bieden

  • Prijsvoordeel – tot 50% goedkoper dan nieuwe onderdelen;
  • Dezelfde uitvoerig geteste kwaliteit als nieuwe Mercedes-Benz Originele Onderdelen;
  • Betrouwbaarheid op het gebied van functionaliteit, duurzaamheid en prestaties, conform de standaards die voor nieuwe onderdelen gelden;
  • Wereldwijde garantie, zoals die ook geldt voor in serie geproduceerde onderdelen.

Wilt u graag meer informatie over originele ruilonderdelen van Mercedes-Benz? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt natuurlijk ook altijd langskomen in onze dichtstbijzijnde vestiging. Aangenaam!