mercedes-benz-trucks-service-24h-hero-mobiel

Service 24h

Wij helpen u overal

Mercedes-Benz Service 24h

Als u onderweg een technisch probleem heeft, dan helpt Mercedes-Benz Service24h u overal in Europa. Ons Service24h servicecenter, te bereiken op het gratis telefoonnummer 00 800 1 777 7777[1] beantwoordt uw oproep en organiseert een snelle en professionele hulp om u snel weer op weg te helpen. 365 Dagen per jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag staat onze Service24h voor u klaar. Vaak kan een probleem onmiddellijk ter plaatse worden opgelost. Als dit een keer niet mogelijk is, dan zorgen wij er voor dat uw voertuig naar de dichtstbijzijnde Mercedes-Benz dealer wordt gebracht en wij regelen het vervolg van uw reis.

U mag het volgende van ons verwachten:

 • Individuele hulp bij noodgevallen.
 • Advies op basis van de gestelde technische diagnose.
 • Opzetten van hulpmaatregelen.
 • Sturing en coördinatie van de vervolgreis.
 • Gekwalificeerd en deskundig Mercedes-Benz personeel.
 • In een noodsituatie staan in meer dan 40 landen in Europa meer dan 3000 erkende Mercedes-Benz servicepartners voor u klaar.
mercedes-benz-trucks-service-24h-slider

Een druk op de knop en u wordt geholpen

Directe service door gebruik te maken van de geïntegreerde telematicaservice Mercedes-Benz Contact [2]: met één druk op de knop wordt u rechtstreeks telefonisch verbonden met het Mercedes-Benz Customer Assistance Center. Indien gewenst worden daarbij alle relevante voertuig- en positiegegevens doorgegeven. Daardoor is het mogelijk om heel snel te reageren en ter plaatse bijstand te organiseren.

Assistentie voor doven en slechthorenden

Pech assistentie voor doven en slechthorenden is beschikbaar via het volgende e-mail adres: hls.nld@cac.mercedes-benz.com
Voor snellere assistentie vragen wij u vriendelijk de volgende informatie te verschaffen:
Voertuigdetails (Chassisnummer (VIN) en kenteken/nummerplaat), Eigenaar/bedrijfsgegevens, symptoom beschrijving en locatie van de stranding. De S24H collega’s zullen u contacteren als verdere informatie noodzakelijk is.


[1] Bellen met uw mobiele telefoon brengt kosten met zich mee. In niet-aangesloten Europese landen kunt u bellen met : +49 (0)69 9530 7277

[2] Voorwaarde: radio af fabriek aangesloten op functionerende mobiele telefoon. Voor het bellen naar het vaste netwerk brengt uw provider kosten in rekening.

Veel gestelde vragen

Wat is service 24h?

Als u onderweg een technisch probleem heeft, dan helpt Mercedes-Benz Service24h u overal in Europa. Ons Service24h servicecenter, te bereiken op het gratis telefoonnummer 0080017777777.

Wat kan ik verwachten van service 24h?

Service 24h beantwoordt uw oproep en organiseert een snelle en professionele hulp om u snel weer op weg te helpen. 365 Dagen per jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag staat onze Service24h voor u klaar. Vaak kan een probleem onmiddellijk ter plaatse worden opgelost. Als dit een keer niet mogelijk is, dan zorgen wij er voor dat uw voertuig naar de dichtstbijzijnde Mercedes-Benz dealer wordt gebracht en wij regelen het vervolg van uw reis.  Ons Service24h servicecenter, te bereiken op het gratis telefoonnummer 0080017777777.

Voordelen van service 24h?
 • Individuele hulp bij noodgevallen.
 • Advies op basis van de gestelde technische diagnose.
 • Opzetten van hulpmaatregelen.
 • Sturing en coördinatie van de vervolgreis.
 • Gekwalificeerd en deskundig Mercedes-Benz personeel.
 • In een noodsituatie staan in meer dan 40 landen in Europa meer dan 3000 erkende Mercedes-Benz servicepartners voor u klaar.

 Ons Service24h servicecenter, te bereiken op het gratis telefoonnummer 0080017777777.