mercedes-benz-arocs-hero-mobiel

Mercedes-Benz Arocs

Voor anderen is het een bouwplaats, voor u een speelplaats

De Mercedes-Benz Arocs: Geen uitdaging te groot

De robuustheid en belastbaarheid van de Arocs worden in alle cabines weerspiegeld. In de duurzame, uit 100 % volledig verzinkt plaatstaal vervaardigde ruwbouw van de cabines en in het atletische, krachtige design. Voor een hoog rij- en werkcomfort zorgen bijvoorbeeld drie cockpitvarianten met een multifunctioneel stuurwiel, automatische transmissie Mercedes PowerShift 3 en een uitgebreid assortiment brede, comfortabele stoelen. Unieke connectiviteit, uitrustingen als de nieuwe MirrorCam en de elektrisch bediende parkeerrem dragen bij aan nóg meer rij- en werkcomfort. Trekker, bakwagen, betonmixer of zware kipper: zowel de wegvoertuigen als de varianten met aandrijving op alle wielen van de Arocs bieden voor elke uitdaging in het bouwtransport een robuuste en duurzame oplossing.

Mercedes-Benz Arocs uitvoeringen

Een Mercedes-Benz Arocs kopen bij Wensink

Als officiële Mercedes-Benz dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Mercedes-Benz Arocs , van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Mercedes-Benz Arocs…dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Mercedes-Benz Arocs Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz Arocs, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz Arocs. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz Arocs Leasen

Voor al uw chauffeurs een Arocs leasen, tegen een aantrekkelijk, all-in maanbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz Arocs Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een truck op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz Arocs onderhouden

Mercedes maakt trucks die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz Arocs. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Mercedes-Benz Arocs in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de truck zijn waarde behoudt. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz Arocs zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici.

mercedes-benz-arocs-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz

Voor het zware werk en transport is er de krachtige en robuste Mercedes-Benz Arocs. Op zoek naar een wendbaar voertuig dan is de Mercedes-Benz Atego wellicht wat voor u. Grotere lading vervoeren? Dan is de ruime en comfortabele Mercedes-Benz Actros een betere optie. Tevens hebben wij de veelzijdige Merces-Benz Unimog U 219 – U 530 en Mercedes-Benz Unimog U 4023 – U 5023. Wanneer u een veelzijdig voertuig wil voor stedelijke mobiliteit wil is de Mercedes-Benz Econic uitermate geschikt voor u. Ten slotte is er ook de Zetros voor het aller zwaarste werk.