ford-transit-chassiscabine-hero-mobiel

Ford Transit Chassiscabine

Altijd klaar om zwaar werk te verrichten
Hoe wilt u de Ford Transit Chassiscabine rijden?
De Transit Chassiscabine heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 31.400

Ford Transit Chassiscabine: altijd klaar om zwaar werk te verrichten

Wanneer zwaar werk verricht moet worden, kan u erop vertrouwen dat de nieuwe Ford Transit de klus klaart. Hij combineert de kracht van een zware vrachtwagen met de wendbaarheid van een lichte bedrijfswagen en elk model in de uitgebreide, eenvoudig om te bouwen Chassis Cabine range kan worden geconfigureerd om aan uw individuele zakelijke behoefte en wensen te voldoen.

De hele reeks beschikt over een hoger laadvermogen en motoren met een lager brandstofverbruik, een hoger koppel en een hoger trekvermogen dan voorheen. Bovendien beschikt de reeks over een opvallende, nieuw ontworpen voorzijde met een vernieuwde grille met 3 spijlen, een nieuwe motorkap en bumper, en kenmerkende nieuwe koplampen. De cabine van geselecteerde modellen is voorzien van ingebouwde connectiviteit en geavanceerde technologieën voor bestuurdersassistentie om u door zelfs de meest veeleisende werkdagen te leiden.

Van kiepwagen tot koelwagen, mobiele werkplaats of voertuig voor noodhulpdiensten, de nieuwe Transit Chassis Cabine is de ideale transportoplossing.

Proefrit maken in een Transit Chassiscabine?

Interesse in een Transit Chassiscabine?

Bekijk onze serviceabonnementen

Ford Transit Chassiscabine uitvoeringen

Een Ford Transit Chassiscabine kopen bij Wensink

Als officiële Ford dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Ford Transit Chassiscabine, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Ford Transit Chassiscabine…dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Ford Transit Chassiscabine financieren

Rijden in een gloednieuwe Ford Transit Chassiscabine, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Ford Transit Chassiscabine. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek

Ford Transit Chassiscabine leasen

Voor al uw medewerkers een Ford Transit Chassiscabine leasen? Of privé rijden in een prachtige Ford tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Ford Transit Chassiscabine zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Ford Transit Chassiscabine onderhouden

Ford maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Ford Transit Chassiscabine. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Ford in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Ford dealer onderhouden wij elke Ford Transit Chassiscabine zoals het moet, volgens de voorschriften van Ford. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Ford technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Ford serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement

Overige modellen van Ford

Wanneer u opzoek bent naar een vervoerder voor zwaar werk die u zelf naar wens kan laten opbouwen dan komt u uit bij de Ford Transit Chassiscabine. Als u juist zoekt naar een pick-up die net zo geschikt is voor de dagelijkse zware klus dan bent u bij de Ranger Super Cab aan het juiste adres, hij kan op elke mogelijke wijzen worden gepersonaliseerd. Wanneer u een krachtigere variant van deze multitasker zoekt bent u bij de Ford Ranger Raptor aan het goede adres, hij is compact, wendbaar maar toch praktisch.

Maar wanneer u opzoek bent naar een groot vervoerder dan komt u uit bij de Ford Transit Courier, Transit Connect, Transit Custom of de reguliere Transit. Ook voor Een Ford bedrijfswagen die geschikt is voor personenvervoer is de Ford Tourneo Custom de juiste uitkomst.