ford-transit-custom-hero-mobiel
Hoe wilt u de Ford Transit Custom rijden?
De Transit Custom heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 32.420

Zakelijke lease

€ 449

De Ford Transit Custom: een echte teamspeler

De Ford Transit Custom is ontworpen om jouw bedrijfsactiviteiten te optimaliseren. Deze bestelwagen biedt een toonaangevende laadcapaciteit, flexibele configuraties en moderne technologieën. Hierdoor vormt het de perfecte balans tussen kracht en gebruiksgemak. Dankzij zijn betrouwbaarheid en veelzijdigheid is het de best verkochte bestelwagen van Europa.

Maximale laadruimte en capaciteit

Afhankelijk van het model varieert de laadruimte van 5,8 m³ tot 9,0 m³, met een maximaal laadvermogen van 1.435 kg. Deze ruime laadcapaciteit maakt de Transit Custom ideaal voor uiteenlopende bedrijfsbehoeften, van het vervoeren van gereedschappen tot grote ladingen.

Keuze uit diverse aandrijflijnen

De Transit Custom biedt verschillende aandrijflijnen om aan uiteenlopende behoeften te voldoen. De plug-in hybride combineert een 2,5-liter benzinemotor met een 11,8 kWh accupakket voor een elektrisch rijbereik van 55 km, ideaal voor milieubewuste bedrijven. Daarnaast zijn er Ecoblue dieselmotoren beschikbaar met vermogens van 110 tot 170 pk en optionele AWD voor extra grip en stabiliteit.

Max. vermogen
tot 286 pk
Verbruik (gecombineerd)
1,6 – 9,0 l/100 km
Trekgewicht
tot 2.800 kg

Diverse uitvoeringen

De Transit Custom komt in verschillende uitvoeringen om aan diverse behoeften te voldoen. De bedrijfswagen uitvoering is robuust en betrouwbaar, met maximaal 1.435 kg laadvermogen. De dubbele cabine biedt extra zitplaatsen en een scheidingswand, wat zorgt voor zowel comfort als een praktische laadruimte. De Kombi uitvoering beschikt over 9 zitplaatsen en een ruime bagageruimte, perfect voor zowel zakelijk als privégebruik.

ford-transit-custom-specificaties

Wat zijn de specificaties van de Ford Transit Custom?

Hier zijn enkele belangrijke specificaties van Europa's best verkochte bestelwagen, de Ford Transit Custom.

Motorvermogen110 – 286 pk *
Leeggewicht2.057 – 2.371 kg *
Laadvolume5,8 – 9,0 m³ *
Maximaal trekgewicht2.000 – 2.800 kg *

* Afhankelijk van de gekozen uitvoering.

ford-transit-custom-opties-mobiel

Wat zit er standaard op de Transit Custom?

De Ford Transit Custom is standaard al bijzonder rijk uitgerust met diverse opties, denk bijvoorbeeld aan:

  • Achteruitrijcamera
  • 8-weg verstelbare bestuurdersstoel
  • Elektrisch verwarmbare voorruit
  • Verkeersbordenherkenning
  • Cruise Control

En uiteraard nog veel meer...

Bekijk de voorraad

Heeft u geen zin om te wachten en wilt u direct genieten van een gloednieuwe of gebruikte Ford Transit Custom? Maak dan de slimme keuze voor een direct beschikbare Ford Transit Custom uit onze ruime voorraad.

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Ford Transit Custom leasen

Voor een vast en laag bedrag per maand

Voor al uw medewerkers een Ford Transit Custom leasen? Of privé rijden in een prachtige Ford Transit Custom tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij jouw wensen. 

Ford Transit Custom Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht je van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Kies uw ideale Ford Transit Custom uitvoering

De Ford Transit Custom is naast de standaarduitvoering (Trend) beschikbaar in verschillende uitrustingslijnen. Deze lijnen onderscheiden zich zowel qua exterieur als interieur.

Bekijk de lopende acties op de Ford Transit Custom

De Transit Custom in één oogopslag

Ontdek de Ford Transit Custom. In deze video laten we u alle belangrijke kenmerken en innovaties van dit model zien. Klaar om verrast te worden? Bekijk snel de Transit Custom in één oogopslag!

ford-transit-custom-video

Video afspelen

Misschien vindt u deze modellen ook interessant

Als u al onder de indruk bent van de Transit Custom, zult u onze vergelijkbare opties zeker waarderen. Deze modellen bieden vergelijkbare prestaties, stijl en functionaliteit, zodat je nog meer keuze hebt om uw ideale auto te vinden.