ford-transit-connect-hero-mobiel

Ford Transit Connect

Maakt u leven makkelijker
Hoe wilt u de Ford Transit Connect rijden?
De Transit Connect heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 21.420

Zakelijke lease

€ 385

Ford Transit Connect: maakt u leven makkelijker

Met een stoere look, modern interieur en meer geavanceerde technologieën dan ooit, is de Transit Connect klaar voor de toekomst. Functionaliteit staat voorop bij de Transit Connect. U treft een flexibele en makkelijk toegankelijke laadruimte aan, een keuze uit verschillende wielbasislengtes en een comfortabele rijomgeving. Het geheel ingepakt in een brutale nieuwe vorm. De geavanceerde technologieën van de auto, die van begin af aan is ontworpen als een hard werkende bedrijfswagen, zorgen voor indrukwekkend lage exploitatiekosten voor uzelf en uw bedrijf, en voldoet aan de laatste Euro Stage 6.2 emissienorm.

Proefrit maken in een Transit Connect?

Interesse in een Transit Connect?

Bekijk onze serviceabonnementen

Ford Transit Connect uitvoeringen

Een Ford Transit Connect kopen bij Wensink

Een nieuwe Ford Transit Connect kopen?

Een bedrijfswagen met een stoere look, waarbij functionaliteit voorop staat? Dan heeft Wensink de Ford Transit Connect voor u. Door zijn kleine en compacte formaat, maar toch veel laadruimte is de Transit Connect ideaal voor dagelijks vervoer. Bij Wensink kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met uw Transit Courier, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Kom langs bij Wensink en bekijk wat voor u de mogelijkheden zijn. 

Een gebruikte Ford Transit Connect kopen?

Bent op liever opzoek naar een gebruikte bedrijfswagen met een stoere look en een hoge functionaliteit van Ford? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Door ons grote voorraad occasions is er altijd wel iets voor u op voorraad. Wij zien u graag bij ons verschijnen of neem contact met ons op voor eventuele vragen. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Ford Transit Connect

Ford Transit Connect financieren

Rijden in een gloednieuwe Ford Transit Connect, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Ford Transit Connect,. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Ford Transit Connect leasen

Voor al uw medewerkers een Ford Transit Connect leasen? Of privé rijden in een prachtige Ford tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Ford Transit Connect zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Ford Transit Connect onderhouden

Ford maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Ford Transit Connect. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Ford in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Ford agentschap onderhouden wij elke Ford Transit Connect zoals het moet, volgens de voorschriften van Ford. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Ford technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Ford serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
ford-transit-connect-video (1)

Video afspelen

Overige modellen van Ford

Wanneer u opzoek bent naar een compacte vervoerder voor in de stad  dan komt u uit bij de Ford Transit Connect, wanneer u meer ruimte wenst te hebben is de Transit Custom of de reguliere Transit geschikt voor u.

Indien u een Ford bedrijfswagen nodig heeft die geschikt is voor de zware klus dan bent u bij de Ranger Super Cab aan het juiste adres, hij kan op elke mogelijke wijzen worden gepersonaliseerd. Wanneer u een krachtigere variant van deze multitasker zoekt bent u bij de Ford Ranger Raptor aan het goede adres, hij is compact, wendbaar maar toch praktisch.

Ook voor Een Ford bedrijfswagen die geschikt is voor personenvervoer is de Ford Tourneo Custom de juiste uitkomst. Wensink helpt u graag bij het vinden van de perfecte Ford bedrijfswagen.